Polaris a extins gama RZR Pro XP. Noul side-by-side, RZR Pro XP 4, este disponibil in trei niveluri de echipare si stabileste noi standarde in aceasta clasa.

Primul nivel de echipare este Pro XP 4, care ofera cel mai bun raport intre calitate si pret. Urmeaza Pro XP 4 Premium, care propune suplimentar pachet de lumini LED, vopsea premium, sistem de depozitare nou si multiple dotari la interior.

In fine, Pro XP 4 Ultimate, promite, asa cum ii spune si numele, doza maxima de adrenalina. Este un model care beneficiaza de directie asistata Dynamix 2.0 si Ride Command. Iar pentru ca experienta sa fie completa, sistemul audio este unul premium, Rockford Fosgate.

Gandit (si) pentru pasageri

Polaris RZR Pro XP 4 este construit sa se descurce in cele mai dificile conditii. Si sa ofere o experienta de top pentru toti cei care se afla la bord. „Platforma RZR Pro XP a schimbat standardele. Iar acum, cu Pro XP 4, ridicam stacheta. Pilotul ramane personajul central, dar am explorat modalitatile prin care putem revolutiona experientele pasagerilor. Si am gandit proiectul pornind de la acestia, de la interior spre exterior”. Declaratia ii apartine lui Chris Musso, presedintele diviziei Off Road Poraris.

Spre deosebire de Polaris RZR Pro XP, despre care v-am vorbit la momentul lansarii, noul model vine cu patru locuri si patru usi. Pentru un plus de confort, acesta beneficiaza de scaune reglabile (culiseaza) pentru pilot si pasagerul din fata. Si pentru ca experienta acestora sa fie superioara, acestea au o pozitie mai joasa. Comenzile sunt ajustabile, iar layoutul interior e orientat spre pilot si se remarca printr-o ergonomie perfecta.

Scaunele din spate, in replica, sunt plasate mai sus, dar spatiul la nivelul umerilor a fost sporit. Astfel ca pasagerii au nu doar un plus de confort, intarit si de cresterea spatiului la genunchi, dar si o vizibilitate mai buna.

Performante notabile

Polaris RZR Pro XP 4 beneficiaza de un ampatament de 125 inch. Ca sa va dati seama despre dimensiune, vorbim despre un plus de 9 inch comparativ cu Chevrolet Tahoe. Iar acesta din urma, stiti deja, este un SUV de clasa mare. O dimensiune care ofera nu doar premisele unei stabiltati de top, ci si pentru a oferi un spatiu de stocare superior.

Motorul propune 181 CP, iar turbina cu dimensiuni mai mari ofera nu doar un plus de putere, ci si reprize mai bune la acceleratiiile in plaja 30-80 km/h. RZR Pro XP 4 beneficiaza de suspensii cu o cursa de 22 inch, pneuri Maxxis Carnivore 2.0 pe 30 inch. Si pentru ca nu te vei satura de experientele oferite, rezervorul are acum o capacitate de 49 de litri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.