Sa tinem pumnii stransi pentru un nou off-roader Suzuki Jimny de tip open-top.
Acum ca urmatoarea generatie Suzuki Jimny, una dintre masinile preferate ale cititorilor nostri, conform statisticilor noastre interne, este pe piata, este timpul sa vedem ce inseamna viitorul pentru dragutul off-roader. Toate informatiile tehnice oficiale despre acest vehicul vor fi dezvaluite pe 5 iulie, cand speram sa primim o confirmare cu privire la existenta unei noi versiuni open-top sau nu.

Vezi cum ar putea sa arate noul Suzuki Jimny Cabrio 2019-suzuki-jimny-official-image
Indiferent de decizia lui Suzuki, X-Tomi Design a decis sa propuna un design pentru Jimny decapotabil. Daca eliminam watermark-ul, aceasta imagine ar putea fi usor transmisa ca o fotografie oficiala de presa. Reteta este simpla – exista un acoperis pliabil care se ascunde in portbagaj si doar o bara de acoperis suplimentara pentru masurile de siguranta.

Un lucru cu care nu suntem de acord in viziunea designerului maghiar este lipsa geamurilor din spate. Panourile mici sunt o caracteristica comerciala a lui Jimny open-top si unul dintre elementele sale cele mai distinctive de design. Cu toate acestea, orice altceva pare a fi la fata locului.

Vezi cum ar putea sa arate noul Suzuki Jimny Cabrio suzuki-jimny-soft-topNoul model Jimny va inlocui in sfarsit modelul actual vechi de 20 de ani, care se vinde si sub numele Mazda AZ si Chevrolet Jimny pe unele piete. Din fericire, SUV-ul mic va pastra designul robust al celui vechi, dar va avea un interior mult mai avansat, cu o serie de solutii de inalta tehnologie.

In ceea ce priveste motoarele, umbla vorba ca varianta japoneza a modelului va primi un motor mic de 660cc si un motor mai mare de 1,5 litri. Acestea vor fi oferite in mod standard cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte, dar optional disponibila va fi o transmisie automata cu patru trepte.

In functie de preferintele clientului, modelul Jimny va fi echipat cu jante de 15 sau 16 inchi, precum si functii precum cruise control, keyless, volan multifunctional si aer conditionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.