Jimny Pick-up nu este, macar pentru moment, in planurile celor de la Suzuki. Si totusi, anul trecut constructorul a adus o astfel de declinare la Tokyo. Pentru a spijini promovarea noii generatii Jimny. Iar fanii modelului si al exercitiilor de stil computerizate se intrec acum in propuneri.

Jimny Sierra Pickup

Anul trecut, poate ca va mai amintiti, la Tokyo, Suzuki aducea doua concepte speciale Jimny. Unul era Jimny Survive. Pentru pasionatii de off road hardcore. Suprainaltat si cu roti de mari dimensiuni. Cu bara fata care integreaza un troliu si carlig de tractare. Bara fata din otel, protectii pentru faruri, si overfendere. Plus roof rack si roll cage exterior.

Jimny Pick-up are tot mai multi adepti Jimny-Survive-1024x576

Cel de-al doilea, Jimny Sierra Pickup Style. In cazul caruia atentia a fost indreptata catre stil. Remarcam grila si farurile de inspiratie retro, ori logo-ul old school. Model dotat cu doua carlige de tractare, punte fata inaltata si overfendere. Iar pentru a completa look-ul retro, panourile exterioare sunt acoperite cu unele care imita lemnul. Intr-un contrast studiat cu cvartetul de lumini LED ultra-moderne.

Jimny Pick-up are tot mai multi adepti Jimny-Sierra-Pickup-1024x576

Jimny 6×6

Si-acum ajungem la proiecte. Avem de-a face, spre exemplu, cu ideea celor de la SRK Designs, care au propus un Jimny 6×6. Cu dimensiuni mai ample pentru a acomoda osia suplimentara, dar si o bena in zona posterioara.

Designerii s-au inspirat, dupa cum observati, de la elemente de la G-Class 6×6, pe care le-au redus, evident, la scara. Calitatile in off-road sunt intarite de bara de protectie fata care integreaza un troliu, kit-ul de inaltare, rotile de mari dimensiuni si overfendere. Bena ranforsata, care gazduieste echipamente pentru off road, dau tusa finala unui model care, vizual, este gata sa cucereasca si cele mai salbatice zone.

Jimny Pick-up are tot mai multi adepti Jimny-6x6-1024x576

Jimny Pickup

Ultima propunere vine de la cei de la Kolesa.ru. Care ne-au mai oferit si alte proiecte care ne-au atras atentia. Ei bine, acestia au mers pe un model Gladiator-style. Iar rezultatul este intr-atat de interesant incat deja sunt o multime de voci care sustin ca ar trebui sa devina realitate.

Reteta a fost simpla. Noul Jimny, inca doua usi si o bena de mici dimensiuni, totul inglobat intr-un design functional. Si, in principiu, o deeclinare destul de usor de realizat. Sa ne faca, oare, o surpriza, cei de la Suzuki in viitor?

Jimny Pick-up are tot mai multi adepti Jimny-Pickup_1-1024x576

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.