Suzuki Jimny Camper, pe baza unei versiuni 2003 a modelului, este una dintre propunerile pe care colegii noștri britanici au găsit-o de vânzare pe un site de licitații.

Există o problemă. Și nu faptul că este disponibil pe platforma The Market. Pentru că privim deja pe piața globală când căutăm o mașină. Ci pentru că este versiunea UK a modelului. Și, ținând cont că din pricina Brexit lucrurile pe piața auto s-au schimbat, ca potențială achiziție nu-i tocmai un pont.

Totuși, ne-a atras atenția modul în care modelul a fost transformat. Și pentru că distanțarea este la modă, poate reprezenta un subiect de interes. Chiar și pentru cei care nu au fost până acum interesați de ieșirile în natură.

Zona camper personalizată

Ansamblul este extrem de bine realizat. Exteriorul care este realizat din panouri care sunt acoperite cu strat protector Rhino Lining. Sigur, puteți renunța la funcționalul gri și să mergeți pe o altă nuanță de culoare.

Spre exemplu acea nuanță de galben disponibilă la actuala generație Suzuki Jimny. Sau sa optați pentru al vostru Suzuki Jimny Camper pentru o variantă în două tonuri. Or pentru o grafică aplicată pe exteriorul extensiei de tip camper. Cu un desen care să vă reprezinte.

Interesant ni s-a părut însă modul în care a fost amenajat interiorul. Cu o zonă living dotată cu chiuveta, o sobă cu gaz cu două arzătoare. Precum și un frigider de mici dimensiuni. Suficient însă pentru proviziile necesare pentru un weekend.

Suzuki Jimny Camper: Go Small, Go Anywhere Suzuki-Jimny-Camper_2

În plus, este dotat cu un pat în formă de L. Cel din urmă potrivit pentru o persoană sau două. Suficient pentru a vă permite să ieșiți în natură împreună cu persoana dragă. Și să vă bucurați de beneficiile pe care vi le oferă un astfel de moment.

În plus, nu lipsesc nici tușele speciale. Precum podelele din lemn. Sau inserțiile metalice, menite să ofere un plus de stil ansamblului. Însă, evident, puteți lungi lista după bunul plac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.