Ranger MS-RT este noul model exclusiv dezvoltat de Ford pe baza pick-up-ului Ranger – câștigător a numeroase premii. Noua versiune este dezvoltată în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT. Ea combină un aspect exterior inspirat din motorsport, cu specificații premium și detalii unice, finisate manual.

Noul Ranger MS-RT oferă clienților o versiune urbană, de înaltă calitate, a celui mai bine vândut pick-up din Europa. Aceasta este poziționată în vârful gamei Ranger, împreună cu modelul Ford Ranger Raptor.

Ranger-MS-RT_1 Ranger MS-RT, inspirat din motorsport

Noul vehicul este derivat din Ranger Wildtrak, având aceleași dotări generoase, aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie Super Cab sau Double Cab. Modelul exclusiv Ranger MS-RT va fi disponibil la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând cu vara anului 2021.

Aspect impunător, detalii rafinate

Exteriorul unic al modeului Ranger MS-RT include o parte din față construită manual. Aceasta iese în evidență printr-o grilă cu efect de fibră de carbon în formă de fagure și faruri de ceață integrate. Profilul lateral surprinzător îi sporește caracterul sportiv.

Jantele de aliaj OZ Racing de 20”, aripile extinse și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă. Culorile Frozen White, Sea Grey sau Agate Black, capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.

 

La interior, cabina Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele premium și cusături portocalii contrastante. Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil. În timp ce detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat. Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 31cu ecran tactil de 8” simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment. Iar camera retrovizoare2 facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.

„Ranger MS-RT este proiectat pentru clienții care apreciază forța modelului Ranger, care doresc să se bucure de caracterul său sportiv si de exclusivitatea finisajelor manuale din seria MS-RT. Acest vehicul atrăgător combină deceniile de succes ale Ford în domeniul design-ului inspirat din motorsport, pentru a oferi un pick-up de oraș care combină atractivitatea urbană cu forța de lucru pe care o apreciază clienții noștri.”

Motorizare 2.0 Ford EcoBlue Bi-turbo

Ranger MS-RT beneficiază de un motor Ford EcoBlue de 2,0 litri Bi-turbo cu 213 CP. Un propulsor vârf de gamă care oferă performanță și putere de tractare excepționale. Dar și, în același timp, o experiență de condus asemănătoare cu a unui autoturism. Precum și un consum eficient de carburant.

6-1024x663 Ranger MS-RT, inspirat din motorsport

Dotat cu transmisia automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Ford Mustang, grupul de propulsie oferă 213 CP și 500 Nm cuplu și este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg 4 și o greutate de tractare de 3.500 kg. 5 Sistemul de tracțiune integrală selectabil al modelului Ranger oferă tracțiune optimă off-road. Un soundbox Maxhaust controlat printr-o aplicație este disponibil ca opțiune instalată de dealer pentru clienții care doresc un sunet sportiv.

2021_FORD_RANGER_MS_RT_DOUBLE_CAB_05-1024x631 Ranger MS-RT, inspirat din motorsport

MS-RT este un Preparator de Vehicule Autorizat și partener al M-Sport. Valorificând experiența care i-a ajutat să câștige mai multe Campionate Mondiale de Raliuri, aceștia construiesc versiuni sport, modificate, ale anumitor vehicule comerciale Ford.

Ranger MS-RT este cel mai recent vehicul din One-Stop Shop-ul Ford, parte din gama de produse modificate, dezvoltate după standarde de producție exigente, disponibile direct prin intermediul dealerilor Ford. Această gamă include și autoutilitarele Transit Custom și Transit Connect MS-RT și versiunea pentru camping Transit Custom Nugget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here