Suzuki a construit mai multe versiuni ale lui Jimny in trecut, deci este de presupus ca ar putea fi mai mult decat un hard top pentru cel nou.
Este greu sa nu iubesti noua forma fermecatoare, dura a lui Suzuki Jimny. Micul off-roader arata dornic sa te ia oriunde. Dar daca aveti nevoie de mai mult spatiu sau aveti nevoie de incarcaturi mai inalte. Deocamdata, acesti clienti nu au avut noroc, dar X-Tomi Design are cateva concepte ale unor astfel de versiuni.

In prezent, Jimny este disponibil doar ca SUV cu doua usi. In timp ce arata foarte bine, un set suplimentar de usi ar fi mai convenabil pentru oricine are adesea ocupanti pe bancheta din spate. Aceasta randare in patru usi se extinde si la Suzuki, care ar avea avantaje suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a transporta mai multa incarcatura atunci cand bancheta din spate nu este ocupata.

Vezi cum ar putea arata noul Suzuki Jimny ca pick-up sau cu 4 usi suzuki-jimny-4-usi
Cu toate acestea, dimensiunea mai mare ar putea necesita o actualizare a sistemului de propulsie. Noul model Jimny este disponibil fie cu un motor de 660 cc, fie cu un motor de 1.5 litri in Japonia. S-ar putea sa nu ofere puterea adecvata pentru transportul a patru persoane si a bagajelor.

Pentru o masina mai utila, X-Tomi Design isi imagineaza si cum va arata pickup-ul Jimny. Stilul are un aspect de single cab care ar limita capacitatea pasagerilor, dar va permite un pat mai mare pentru incarcare.

 

Anterior, X-Tomi Design a facut si un Jimny soft top, care parea perfect pentru o masina in aer liber.

In trecut, au existat variante de tip soft-top si pickup ale lui Jimny, dar pozele spion nu au dezvaluit inca ceva in sensul asta. Cu generatia anterioara a micului SUV de 20 de ani, Suzuki are destul timp sa vina cu versiuni diferite ale noului SUV.

Este posibil ca Suzuki sa anunte chiar si mai multe stiluri de caroserie atunci cand compania va lansa debutul oficial al lui Jimny pe 5 iulie. Compania a pus in scena o lansare ciudata pentru SUV-ul mic, deoarece a lansat deja fotografii si detalii preliminare despre sistemul de propulsie pentru piata japoneza.

Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.