Conceptul Jimny Survive prezinta un exterior mai rigid, puncte de recuperare si un troliu montat in fata.
Suzuki ne face sa devenim si mai gelosi, dezvaluind o serie de concepte adorabile la Salonul Auto de la Tokyo.

Conceptul Jimny Survive pregateste micul SUV pentru off-road hardcore. Dispune de o garda la sol marita si anvelope de off road. In fata exista o bara de protectie din otel cu un troliu integrat si carlige de remorcare. Protectiile laterale ale barii protejeaza farurile, iar scuturile de otel diamantat complimenteaza aspectul aripilor din fata si din spate. Portbagajul de pe plafon pare sa se dubleze ca un rollcage exterior cu bare care se ataseaza la baza pilonilor A, B si C. Traversele de recuperare ar trebui sa ajute in cazul in care SUV-ul ramane blocat.

Suzuki aduce, de asemenea, conceptul Jimny Sierra Pickup Style la Salonul Auto de la Tokyo, care arata cum micul off-roader arata ca un mic pick-up. Compania ofera o grila retro care inlocuieste aspectul obisnuit cu cinci sloturi, cu un design deschis si cu logo-ul old-school. O noua grila inferioara include o pereche de carlige de remorcare. Compania mareste, de asemenea, garda la sol si incorporeaza un set de overfendere. Cu simpla atingere de styling, Suzuki impodobeste lateralele masinii cu benzi din lemn fals, dar acest aspect de lemn se potriveste cu esteticul vag de retro. O bara deasupra benei are un set de proiectoare cu LED pentru a lumina calea de urmat.

Suzuki aduce conceptul "Woodie Jimny Pickup" in Tokyo suzuki-jimny-sierra-pickup-style-conceptIn cazul in care Jimny nu este pe placul dvs., atunci Suzuki aduce de asemenea Swift Sport Yellow Rev la Tokyo Auto Salon. Dispune de o culoare exterioara speciala – galben Pearl de inalta calitate, cu o dunga gri si alba care se ridica de la aripa frontala la geamul usii soferului. Un splittr frontal negru mat si praguri laterale impart culoarea luminata in jurul bazei vehiculului.

Suzuki aduce conceptul "Woodie Jimny Pickup" in Tokyo suzuki-swift-sports-yellow-rev

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.