concepte SUV

Trei concepte SUV noi reprezinta punctul de atractie al standului KIA la Salonul Auto de la Seul. Acestea anunta viitoarea directie de design a marcii si prefigureaza modele care urmeaza sa fie lansate pe piata.

Doua dintre concepte isi fac debutul international la Seul. Este vorba mai intai despre robustul  Kia ‘Masterpiece’, care combina caroseria unui SUV de dimensiuni mari cu un interior luxos si tehnologizat. Conceptul ‘Masterpiece’ este insotit de Kia ‘Signature’, un nou prototip care dezvaluie designul si ”arhitectura” unui viitor SUV compact al brandului.

Celor doua modele li se alatura conceptul ‘Imagine by Kia’. Va reamintiti, probabil, este un sedan sportiv 100% electric. Prototip care exprima dorinta Kia de a crea automobile de pasageri captivante, cu emisii scazute.

Concepte SUV care transmit directii pentru viitor

Fiecare dintre concepte indica directia pe care designul Kia ar putea sa o ia in viitor. In egala masura, fiecare ilustreaza diferite elemente ale strategiei modelelor viitoare ale brandului.

O gama extinsa de SUV-uri si modele crossover a oferit un impuls pentru cresterea pe termen lung a vanzarilor Kia in intreaga lume. ‘Masterpiece’ si ‘Signature’ furnizeaza o perspectiva asupra modului in care Kia ar putea sa-si dezvolte gama de modele in viitor. Si vorbim aici atat din punct de vedere al designului, dar si al aspectului si utilizarii tehnologiei.

Conceptul ‘Imagine by Kia’ previzualizeaza, de asemenea, modul in care brandul intentioneaza sa atraga soferii cu automobile electrice in viitor. El propune un design exterior si interior uimitor, cu pachete de dotari inteligente si tehnologii de ultima generatie.

Kia Masterpiece – un concept SUV masiv si robust

Trei concepte SUV noi de la KIA la Salonul Auto de la Seul! KIA-Masterpiece-1024x704Conceptul ‘Kia Masterpiece’ isi face prima aparitie publica. El combina caroseria masiva si robusta a unui SUV cu un interior de inalta calitate si tehnologii de ultima generatie. Conceptul indica modul in care Kia poate adapta linia de design si caracteristicile ultimelor sale modele pentru segmentul SUV-urilor off-road.

Exteriorul automobilului este caracterizat de o caroserie sculptata si linii indraznete. Robustetea, caroseria inaltata si un sistem puternic de tractiune integrala denota capacitatea sa reala de „a merge oriunde”.

Trei concepte SUV noi de la KIA la Salonul Auto de la Seul! KIA-Masterpiece-1-1024x701In interior, conceptul prezinta cea mai recenta arhitectura de design interior Kia. Plansa de bord orizontala se intinde in partea frontala a cabinei. Designul se potriveste cu aspectul robust al exteriorului, fiind ajutat de geamuri mari care inunda cabina cu lumina. Finisat intr-o gama de materiale de lux, interiorul ofera, de asemenea, o imagine a ultimelor tehnologii de confort si siguranta dezvoltate de Kia. Intre acestea, lumini ambientale adaptative, sistem infotainment de 12.3 inch cu touchscreen si ultima tehnologie a sistemului avansat de asistenta a soferului.

Noul concept Signature, avanpremiera a viitorului SUV compact Kia

Trei concepte SUV noi de la KIA la Salonul Auto de la Seul! KIA-Signature-1024x754Dupa lansarea conceptului SP la Salonul Auto de la New Delhi 2018, Kia dezvaluie o evolutie a designului sau. Condus de tehnologia avansata, conceptul SP indica planurile companiei de a introduce un nou SUV de clasa mica pentru pietele sale globale. Indraznet si elegant, conceptul este sofisticat si imbina tehnologia revolutionara cu functionalitatea ridicata.

Stilistic, remarcam in partea frontala grila larga si o capota lunga. Iar in zona spate, tuse care accentueaza stabilitatea automobilului. Linia superioara a caroseriei ofera un aer minimalist de sportivitate. Exteriorul este completat cu o serie de caracteristici elegante distinctive, contribuind la designul tehnic contemporan al masinii.

Trei concepte SUV noi de la KIA la Salonul Auto de la Seul! KIA-Signature-1-1024x738Signature anunta sosirea viitoare a unui model pentru tinerii trend-setteri. Conceptul previzualizeaza un SUV compact Kia, gata de productie, care va fi dezvaluit pentru prima data in 2019. Designul conceptului va influenta si modelele viitoare destinate pietelor globale ale Kia.

Debut asiatic pentru conceptul 100% electric ‘Imagine by Kia’

Conceptul ‘Imagine by Kia’, dezvaluit recent la Salonul Auto de la Geneva, isi face debutul in Asia, la Seul. Conceptul sedan sportiv 100% electric a fost proiectat la Centrul de Design european Kia din Frankfurt, Germania.

Kia va prezenta o serie a ultimelor sale tehnologii la Salonul Auto de la Seul. Acestea includ si o gama de inovatii dezvoltate pentru era ce va urma condusului autonom.

Prezentat in premiera la CES 2019, sistemul Kia R.E.A.D. – ‘Real-time Emotion Adaptive Driving’ (Conducerea adaptativa in timp real bazata pe emotie) este un exemplu. Sistemul R.E.A.D. poate optimiza si personaliza spatiul interior al cabinei unui automobil prin analizarea in timp real a starii emotionale a soferului. Demers pus in practica folosind tehnologia de recunoastere a semnalelor bio bazate pe inteligenta artificiala.

Sistemul R.E.A.D. va fi dezvaluit alaturi de V-Touch – o tehnologie virtuala de control a gesturilor de tip touchscreen. V-Touch utilizeaza o camera 3D pentru a monitoriza vizibilitatea utilizatorilor si varfurile degetelor, permitand ocupantilor sa gestioneze mai multe functii printr-un afisaj head-up-display discret.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.