2021 Sorento - Yosemite

Sorento, modelul SUV de la Kia, a primit două versiuni cu personalitate îndrăzneață, pregătite pentru experiențe extreme. Și pentru că se apropie perioada vacanțelor de Sărbători, acestea au nume inspirate de două parcuri naționale americane, Yosemite și Zion.

Sorento X-Line în versiuni cu gândul la vacanță Sorento-1-1024x683

Cele două concepte au gardă la sol mărită până la 22 de centimetri, unghiuri de atac și degajare superioare. Ca și aripi proeminente care adăpostesc jantele speciale, de aliaj, de 20 de inch, și anvelope all-terrain de 32. Plus bare și praguri redesenate. Americanii propun și un sistem de tracțiune integrală AWD mai avansat cu un mod dedicat rulării pe zăpadă.

Design special

Sorento Yosemite Edition beneficiază de culoarea Pine Green, asortată cu accente mate de culoare neagră. În timp ce în cazul lui Zion Edition a fost aleasă varianta Desert Sand, sugerând capabilitățile sale pe dunele de nisip. Și în acest caz, elementele decorative sunt în negru mat. Yosemite Edition a primit bare pe acoperiș, iar Zion are deja acolo un portbagaj de mari dimensiuni.

Sorento X-Line în versiuni cu gândul la vacanță Sorento-2-1024x683

Divizia americană a celor de la Kia a anunțat că aceste versiuni urmează să fie promovate în cadrul unui turneu. Acesta se va desfășura în perioada următoare pe teritoriul Statelor Unite. Kia încearcă să sondeze astfel în ce măsură clienții își doresc mai mult de la SUV-ul lor. Iar în cazul în care feedback-ul este pozitiv, la va pune în comercializare. Prilej cu care se vor anunța toate elementele pe care le vor propune, dar și prețurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.