KIA SUV

KIA isi extinde gama SUV. Informatia este publica de luni bune, iar acum lucrurile au intrat in linie dreapta. La Seul am vazut conceptul Signature, iar acesta va sta la baza noului model.

Inca de la prezentarea lui Signature s-a vorbit despre un design modern si sofisticat. Nimic suprinzator de vreme ce constructorul ii vizeaza cu viitorul sau model pe cei din generatia Millenials. Pentru care stilul reprezinta o prioritate.

KIA anunta ca moment al lansarii aceasta vara

Cand apare? KIA anunta ca in aceasta vara. Ceea ce inseamna ca nu mai avem mult de asteptat. In prima instanta, modelul urmeaza sa fie comercializat in Asia. Insa vom avea de-a face cu un model global. Si nu mai tarziu de finalul acestui an.

Deocamdata avem de la KIA doar schite oficiale. Iar acestea releva descendenta din Signature. Sau, daca vreti, mergand un pic mai in spate, din KIA SP Concept, pe care l-am vazut prezentat anul trecut in India.

Pachet compact cu spatiul si abilitatile unui SUV traditional. Asa isi definesc sud-coreenii noul model. Unul care, stilistic vorbind, pune accentul pe grila lata si farurile LED in zoona fata, respectiv stopurile LED de mari dimensiuni.

KIA pregateste noul sau SUV compact KIA-SUV-1-1024x653Restul de detalii urmeaza sa fie facute publice. Probabil peste numai cateva saptamani, caci pana la urma vara este extrem de aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.