Segmentul SUV ne ofera si astazi informatii. Avem stiri despre Mercedes-Benz GLC Coupe facelift si noul Audi RSQ3.

Mercedes-Benz GLC facelift

SUV news: Mercedes-Benz GLC Coupe facelift si Audi RSQ3 Mercedes-GLC-Coupe-4Mercedes-Benz GLC facelift a fost prezentat la Geneva. Acum compania ne ofera detalii despre GLC Coupe facelift, care urmeaza sa fie prezentat la New York. Stlistic, modelul vine cu o revizuire a grilei frontale si a formei blocurilor optice ce integreaza faruri LED. Stopurile sunt acum angulare, iar schimbarile din zona spate au mai vizat bara de protectie si sistemul de evacuari.

Volanul disponibil in doua versiuni, restilizat pentru un plus de sportivitate, este una dintre noutatile din habitaclu. Mai importanta este insa integrarea sistemului de infotainment care a debutat pe noua generație Mercedes-Benz Clasa A.

GLC Coupe facelift este oferit in 5 variante de motorizare, dintre care doua pe benzina si trei diesel. Toate sunt oferite cu tractiune integrala. Nu se face vreo precizare legata de cutia de viteze, dar este de asteptat ca transmisia sa fie automata 9G-Tronic. GLC Coupe facelift beneficiaza si de suspensia Dynamic Body Control. Aceasta functioneaza impreuna cu Dynamic Select, care ofera doua moduri de condus, Off-Road și Off-Road+.

Noul Audi RSQ3 surprins in Andaluzia

Noul Audi RSQ3 urmeaza sa apara la finele anului. Intre timp este testat intens in Andaluzia. Evident, camuflajul nu a lasat sa se vada lucrurile inedite in ceea ce priveste designul. In schimb, au rasuflat cateva informatii de ordin tehnic. Sub capota vom regasi motorul 2.5 TFSI care va oferi 400 CP, a caror putere va ajunge la sol prin intermediul unei transmisii integrale quattro. In plus, se pare ca vor exista doua versiuni. Una SUV clasic, pe baza lui Q3, dar si un model SUC, mai precis un RSQ3 Sportback.

SUV news: Mercedes-Benz GLC Coupe facelift si Audi RSQ3 RSQ3-1024x592

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.