Mercedes-Benz GLC Coupe facelift a fost spionata pentru prima oara si din imagini observam ca noul model vine cu o multime de update-uri exterioare.

SUV-ul de dimensiuni medii a fost reperat pentru prima data, spre deosebire de macheta de test a versiunii standard a faceliftului GLC, care a fost surprins la teste in mai multe ocazii.

Camuflajul de culoare deschisa acopera doar putin din vehicul, grila, stopurile si stopurile putand fi vazute destul de bine. Chiar si logo-ul Mercedes-Benz.

In fata, faceliftul Mercedes-Benz GLC Coupe vine cu o grila pe care se remarca logo-ul mare Mercedes. Desi farurile sunt partial camuflate, putem observa ca ele sunt aproape identice cu ceea ce regasim pe modelul GLC facelift standard. Varianta de testare este echipata cu un set de jante din aliaj cu cinci spițe, impreuna cu o sectiune din spate ușor revizuita, care va include un design diferit al clusterelor pentru stopuri. Bara de protectie din spate ramane un pic similara cu modelul existent.

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe, surprins pentru prima oara in teste mercedes2

Chiar daca nu vedem cabina in aceste imagini, faceliftul coupe GLC va veni cu o multime de actualizari interioare, care ar putea include cluster digital si un afisaj mai mare pentru sistemul infotainment.

In prezent, Mercedes beneficiaza de noul sistem infotainment MBUX dar, avand in vedere ca nou C-Class facelift nu l-a primit, e foarte probabil ca si modelele GLC sa continue cu sistemul COMAND. La interior vom gasi cu siguranta si o tapiterie noua.

Sub capota, Mercedes-Benz GLC Coupe facelift va fi alimentat de aceleasi motoare care au fost introduse pe C-Class facelift.

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe, surprins pentru prima oara in teste mercedes3

Printre acestea regasim noua unitate turbo cu patru cilindri si 1.5 litri, care produce 184 de cai putere si un cuplu de varf de 280NM. De asemenea, motorul diesel de 2.0 litri, cu o putere de 245 de cai putere si un cuplu de 500 de Nm, va fi disponibil.

Mercedes n-a confirmat inca motorizarile, acesta lucru urmand sa se intample peste cateva luni, atunci cand noul facelift Mercedes Benz GLC Coupe va fi lansat oficial.

Mercedes Benz GLC Coupe va rivaliza cu noul BMW X4.

Sursa foto: WakoArt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.