Rolls-Royce Ghost este în România, iar potențialii clienți își pot face o prima impresie despre model în cadrul unor prezentări individuale. Acestea se desfășoară la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest.

Michael Schmidt, directorul Schmidt Premium Cars și al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest, a declarat: „Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare deosebită. Deoarece preocuparea noastră principală este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost pentru clienți aici, la sediul nostru din București. Fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”.

Rolls-Royce Ghost, perfecțiune prin simplitate

Noul Ghost este perfect prin simplitatea sa. Dar conceperea acestui mediu pur a fost una din cele mai mari provocări din istoria mărcii. Iar noul Ghost este automobilul cu cea mai avansată tehnologie pe care l-a produs vreodată Rolls-Royce.

„Lansarea noului Ghost aduce o mișcare contemporană în lumea luxului”. Declarația îi aparține lui Julian Jenkins, Director Regional Europa, Rolls-Royce Motor Cars. Care a completat: „La debutul său global, noul Rolls-Royce Ghost a devenit simbolul unei noi ere de post-opulență a luxului”.

Arhitectură exclusivă

Designerii, inginerii și mecanicii mărcii au cerut libertate. Libertatea de a crea o personalitate foarte distinctă pentru noul Rolls-Royce Ghost. Ei au avut mână liberă să creeze un produs care să reprezinte luxul autentic. Și fără constrângerile unei platforme utilizate pentru fabricarea în serie mare a unor automobile mai puțin impresionante. De unde și arhitectura specifică Rolls-Royce, pe structură din aluminiu.

Rezervată exclusiv pentru această marcă, arhitectura stă la baza modelului reprezentativ Phantom. Ca și a SUV-ul transformativ al mărcii, Cullinan. Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică. Ca și pe cerințele tehnologice pentru noul Ghost. Generând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul Rolls-Royce.

Deoarece clienții Ghost au cerut mai mult de la automobilul lor, Rolls-Royce a folosit această arhitectură pentru a răspunde acestor așteptări. Au fost introduse tehnologii precum tracțiune integrală și direcție integrală. În plus, a fost creată această personalitate complet nouă și remarcabilă.

Noul Ghost reflectă un nou model de apreciere a luxului, definit prin minimalism și puritate, dar cu o bază solidă. În etapa de ideație anterioară schițelor pentru designul noului Ghost, această caracteristică a fost denumită „Post Opulență” – o mișcare definită prin autenticitatea materialelor în loc de o exprimare vizibilă a luxului, mișcare care și-a găsit deja adepții în arhitectură, modă, design de bijuterie și construcția de bărci.

Estetica interioară urmărește aceleași principii minimaliste ca și exteriorul. Detaliile complicate și ornamentele superficiale au fost respinse nu doar pentru a crea un refugiu mai relaxant, ci și pentru a aduce un omagiu materialelor și pentru a crea un impact mai mare al personalizării complete.

Ghost Extended, pentru cei ce vor mai mult

Există însă și un model special. Care este o limuzină de business cu șofer în timpul săptămânii. Dar se poate transforma într-un sedan incredibil de confortabil și de dinamic pe care îl pot conduce în weekend. Iar acesta poartă numele de Rolls-Royce Ghost Extended.

Ghost Extended are propria identitate în cadrul filosofiei de design minimalist. Și oferă confortul spațiului suplimentar pentru locurile din spate, fără a compromite dinamica la volan. Ghost Extended are cu 170 mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu patru locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului.

Jenkins subliniază: „În pofida provocărilor din ultimele luni, am avut rezultate bune în Europa, clienții simt că aceste perioade de incertitudine sunt momentul potrivit pentru a investi în ceva care are o valoare de durată și am încredere că vom avea parte de un început de succes în 2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here