Rivian R1S Extreme Off Roader

Rivian R1S nu a fost inca lansat, dar SUV-ul electric nu duce lipsa de fani. Mai mult, unul dintre acestia, propune si un proiect digital „extrem off roader”.

Potrivit oficialilor companiei, R1S, ca si pick-up-ul R1T, modelul va avea capabilitati off-road inclusiv in varianta de serie. Varianta de serie, dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, nu sugereaza suficient acest lucru. Motiv pentru care Mo Aun s-a gandit sa propuna un proiect digital pentru acesta.

Rivian R1S are deja un proiect "extrem off roader" A.-Rivian_R1S_Front-4000x3000-e1543345511517-1024x645
Rivian R1S in doua versiuni extreme

Rivian R1S are deja un proiect "extrem off roader" rivian-r1s-park-ranger-1024x665Mo este un cunoscut artist specializat in imagini 2D si 3D. Si a realizat doua imagini diferite. Una pentru o versiune Park Ranger, iar o a doua pentru ceea ce el a numit Rivian Extreme Off Roader.

Rivian R1S are deja un proiect "extrem off roader" r1s-2Deocamdata cei de la Rivian nu au avut vreo reactie legata de propunerile lui Mo. Insa, pe grupul dedicat fanilor start-up-ului Rivian au aparut deja propuneri facute de doi specialisti in prepararea de automobile de teren pentru a pune in practica proiectul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.