Land Rover a anuntat specificatiile tehnice ale modelului 2019 Range Rover Sport, iar vestea cea mai importanta este ca acesta va primi in sfarsit versiunea hibrid plug-in.

Primul PHEV al producatorului auto britanic, denumit P400e, ofera o autonomie de 51 de kilometri, împreuna cu actualizari precum o nouă caracteristică „Wade Sensing” si o nouă functionalitate „Advanced Driver Assistance System”.

Mai mult decat atat, modelul Range Rover Sport 2019 primeste si actualizari vizuale atat la exterior, cat si la interior, cu tapiterie din piele si scaune fata reglabile pe 14 directii.

Range Rover Sport 2019 vine cu o mare noutate range-rover-sport-lateral

„Range Rover Sport reprezinta o declaratie unica de performanta, cu un design puternic. Aspectul sau rafinat prezinta modernitatea familiei Range Rover, in timp ce o serie de atingeri unice estetice marcheaza natura sa sportiva. Acesta este un SUV cara va capta atentie”, a declarat Gerry MCGovern, directorul de design al lui Land Rover.

Din punct de vedere vizual, Range Rover 2019 beneficiaza de o grila subtire in fata, cu o bara de protectie fata reproiectata si faruri premium cu LED-uri.

Land Rover ofera, de asemenea, pachetul exterior negru pentru modelul supercharged Dynamic, care are accente exterioare de culoare negru lucios, inclusiv grilajul. In spate remarcam un spoiler cu tenta agresiva, care completeaza designul curat al modelului.

Range Rover Sport 2019 vine cu o mare noutate range-rover-sport-spate

La interior, Range Rover Sport 2019 pastreaza multe dintre caracteristicile precedentului model, insa vine cu o tapiterie din piele complet noua, care este disponibila cu scaune fata ajustabile in 14 directii. Mai mult, la dotarile optionale veti gasi si piele perforata Windsor, care este dotata cu scaune fata cu memorie de 16 directii. Sunt disponibile doua touchscreenuri de 10 inchi in centrul consolei, precum si o multime de sisteme avansate de asistenta a soferului.

Trecand la motorizari, 2019 Range Rover Sport este primul model din istoria Land Rover care va beneficia de o propulsie plug-in hybrid. P400e promite o autonomie de 51 de kilometri, cu emisii 0. Motorizarea combina un motor pe benzina cu patru cilindri Ingenium de 296 de cai putere cu un motor electric de 141 de cai putere. Acesta din urma este alimentat de o baterie litiu-ion de 13.1 kWh. Motorul este cuplat la o transmisie automata cu 8 trepte.

Pe langa sistemul de propulsie PHEV, modelul 2019 Range Rover Sport va avea si o serie de motoare V6 si V8. Un diesel V6 turbocharged 3.0 litri este disponibil exclusiv pe variantele SE și HSE, cu 254 de cai putere si un cuplu de 600 Nm, in timp ce doua motoare pe benzina V6 de 3.0 litri Supercharged ofera o putere de 340 cai putere, respectiv 380 cai putere si o viteza maxima de 209 kilometri pe ora.

Range Rover Sport 2019 vine cu o mare noutate range-rover-sport-interior

Sursa: AutoNDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.