Lunaz, cel mai important creator de mașini electrice clasice, pune la dispoziția clienților primele exemplare electrice dezvoltate pe baza modelelor clasice Range Rover. Compania, cu sediul în Silverstone va produce inițial 50 de unități dezvoltate pe baza produselor apărute în perioada 1970-1994.

Lunaz a lansat până acum conversii electrice pentru ”clasice” produse de Jaguar, Bentley și Rolls-Royce. Acum își extinde portofoliul cu modele Range Rover, la solicitarea clienților. Mai mult, ținând cont de feedback-ul acestora, vor exista două versiuni, Town, respectiv Country.

Lunaz Range Rover în versiuni Town și Country

Lunaz Range Rover Town va pune accent pe dotările legate de confort pentru șofer și pe bancheta spate. Reflectând astfel caracterul unui vehicul de lux care poate să fie condus de proprietar sau este dedicat celor care preferă să aibă șofer. Lunaz va oferi acest model în versiunile cu ampatament standard și lung.

Specificația „Country” va include o suită completă de caracteristici de inginerie, tehnologie și design care sporesc o experiență completă de off-road clasic electric. Aceste modele vor păstra sistemul de tracțiune integrală, dar vor beneficia de un update al suspensiilor și frânelor.

Caroserie și interior restaurate și cu update

Indiferent de versiune, modelele Lunaz Range Rover urmează să beneficieze nu doar de un nou tren de rulare, complet electric. Ele vor fi restaurate complet în ceea ce privește caroseria în trei și patru uși, și un interior revizuit.

Acesta din urmă va permite integrarea de tehnologii și dotări moderne într-un ”mediu” clasic. Vorbim aici despre sistemul de infotainment, climatizare și ecranele integrate în tetierele scaunelor față. În plus, va beneficia de materiale de cea mai înaltă calitate, dintr-o paletă care răspunde gusturilor și stilurilor de viață tradiționale și contemporane. Directorul de design Jen Holloway și echipa sa vor lucra în strânsă consultare cu clienții pentru a adapta mașina cerințelor acestora.

Prețurile pentru un exemplar Lunaz Range Rover pleacă de la 245.000 de lire sterline, fără taxe. Primele livrări ale clienților sunt prevăzute pentru vara anului 2021.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.