Baby Defender este, potrivit britanicilor de la ”What Car?”, una dintre noutățile importante pe care marca le pregătește pentru viitorul imediat.

”Această noutate în familia Defender va reprezenta o mutare cu greutate atunci când va ajunge în showroomuri”, scriu britanicii. Și își justifică afirmația pe baza prețului. Potrivit sursei amintite acesta ar urma să fie cu 40% mai mic decât al actualului model.

Versiuni 4×2 și 4×4

Altfel, Baby Defender va prelua o serie de elemente de design de pe actualul Defender. În replică, va avea un interior reconfigurat. Pentru a permite, evident, costuri reduse substanțial.

Britanicii afirmă că inițial, Baby Defender va beneficia de tracțiune față și de motorul pe benzină de 1.5 litri. Însă, evident, va ține pasul cu vremurile. Astfel că ulterior urmează să fie comercializate și versiuni plug-in hybrid, dar și variante cu tracțiune integrală.

În plus, se pare că va beneficia de un nume pe care nu-l regăsim actualmente în portofoliul Land Rover. Există, susțin cei de la ”What Car?” intenția de a croi un sub-brand dedicat modelelor mai accesibile ale mărcii. Care ar urma să debuteze tocmai cu acest prilej.

Lista de noutăți, mai lungă

Baby Defender nu este însă singura noutate pregătită de cei de la Land Rover. Ați aflat deja, se lucrează intens și se testează noua generație Range Rover. Cea de-a cincea, care va ajunge în showroomuri la finele anului viitor.

Noul Range Rover se bazează pe noua arhitectură MLA (Modular Longitudinal Architecture).
Una dezvoltata pentru a gazdui sisteme de propulsie electrificate (mild-hybrid, plug-in hybrid si electric). Și va avea o apariție mai impunatoare. Lucru important pentru priza la public a acestui model.

Ca și actuala generatie, Range Rover va avea versiuni standard si long-wheelbase. Și, promite o fiabilitate mai buna. Ca si update-uri constante, prin metoda software-over-the-air (SOTA). Care permite si o mai mare predictibilitate in ceea ce priveste operatiunile de service.

Iar în 2022, pe lângă Baby Defender ar trebui să fie lansat și Road Rover. Care va rivaliza cu viitorul Porsche Macan și cu Audi E-tron. Road Rover urmează să fie primul Land Rover 100% electric, ca și primul SUV electric al mărcii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.