Cort de plafon este unul dintre accesoriile importante pentru pasionatii de iesiri in natura. Iar acum, intr-un moment in care distantarea sociala a devenit o constanta, are o si mai mare cautare.

Probabil la acest lucru s-au gandit si cei de la Land Rover. Care au decis ca este momentul perfect sa promoveze produsele gandite pentru iubitorii de overlanding.

Cort de plafon custom pentru Defender 100 cort-de-plafon-5

Pachete pentru toate gusturile

Noua generatie Defender a fost lansata in toamna anului trecut. Ea poate fi comandata si in Romania, asa cum v-am anuntat, pentru un pret de start de 53.913 euro. Ei bine, dincolo de calitatile sale, modelul beneficiaza si de cea mai larga gama de accesorii disponibile vreodata de Land Rover.

Este vorba despre o colectie cu 170 de solutii. Acestea sunt incluse in pachetele Urban, Country, Explorer si Adventure. Iar clientii au apreciat aceasta oportunitate. Peste jumatate dintre modelele comandate au fost dotate cu un astfel de pachet. Insa, exista si posibilitatea de a achizitiona accesoriile separat.

Cort produs de Autohome

In ceea ce priveste cortul, Land Rover a ales sa colaboreze cu Autohome. Un producator italian care a patentat in 1958 solutia ”hard shell roof tents”. Una care presupune ca atunci cand este impachetat, cortul este gazduit de o carcasa care seamana cu o cutie de transport conventionala.

Accesul in cort se face cu ajutorul unei scari din aluminiu. El are dimensiunile 2.3 x 1.3 x 1.5 metri. In interior exista o saltea pentru doi adulti, doua perne, iluminat ambiental cu LED si o plasa pentru depozitare. Pretul este de 3.081,96 euro, fara TVA.

„Noul Land Rover Defender este vehiculul ideal pentru a ajunge la destinatii greu accesibile. Cu noul cort de plafon, clientii vor putea continua aventura si dupa finalul calatoriei. Este accesoriul perfect al unui explorator modern”, spune Joe Sinclair, directorul departamentului de accesorii din cadrul Land Rover.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.