ECD este acronimul celor de la East Coast Defender Automotive Design. Un tuner din Florida care s-a specializat in proiecte speciale care au la baza Land Rover Defender. De la vechile generatii, la cele noi. Si care nu sta cu mainile in san.

Dovada cea mai buna o reprezinta ultimele sale proiecte. Project Rowdy este un clasic Defender 110 transformat intr-un model de lux. In timp ce o alta propunere este aceea de a oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de un Defender electric. Cu solutie Tesla!

ECD Defender Project Rowdy

Project Rowdy este mai mult decat un Defender care beneficiaza de un exterior finisat in British Racing Green. Sub capota, cei de la ECD Automotive Design au pus un 6.2 LS3 V8 de pe Corvette, care produce 565 CP. In ton cu numele. Caci rowdy se traduce prin „zgomotos” sau „agitat”.

Modelul mai beneficiaza de suspensie pneumatica si un set de jante speciale, de 18 inch, incaltate cu AT-uri BF Goodrich. Iar la interior, cuvantul de ordine este finete. De la pielea bej a scaunelor Recaro, la volanul Evander finisat cu lemn de esenta nobila. Sau la sertarul special, din portbagaj, in care isi gasesc locul sticlele de vin de colectie si paharele pentru acestea.

ECD Defender Zero Emission

Ei bine, cei de la ECD au venit, chiar in start de mai, si cu o alta propunere. Aceea de a le oferi clientilor posibilitatea de a avea un Defender Zero Emission. Cu ajutorul solutiei Tesla.

ECD transforma Defender inclusiv in model EV ECD-Defender-Tesla_2-1024x576

Vehiculul beneficiaza de un pachet de baterii de 100 kWh, care ofera o autonomie de circa 354 de km cu o singura incarcare. Si, spun cei de la ECD, masina va beneficia gratie solutiei Tesla si de o acceleratie foarte buna. Valoarea comunicata este de 5 secunde pentru 0-60 mph (0-96 km/h).

ECD transforma Defender inclusiv in model EV ECD-Defender-Tesla_1-1024x628

Fireste, pe langa faptul ca vor schimba partea tehnica, cei de la ECD vor si personaliza special aceste modele. Fara sa le lipseasca insa si de accesorii off-road precum kit de inaltare, jante si anvelope AT, bare de protectie, bulbar, praguri, rampa de lumini. Plus un interior cu finisari de top. Inclusiv cu solutia banchetelor rabatabile, care urca pana la 9 numarul de locuri din interior.

ECD transforma Defender inclusiv in model EV ECD-Defender-Tesla_3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.