Raikkonen Stelvio Quadrifoglio

Raikkonen a schimbat Ferrari cu Alfa Romeo. Din start de martie, are o jucarie noua. Pentru ca la Geneva, marca italiana si-a propus sa celebreze revenirea in Formula 1. Stelvio Quadrifoglio Alfa Romeo Racing este propunerea peninsularilor. Una care va face pereche cu o versiune similara a Giuliei Quadrifoglio.

Raikkonen are jucarie noua: Stelvio Quadrifoglio Alfa Romeo Racing Edition stelvio-quadrifoglio-giulia-quadrifoglio-alfa-romeo-racing-2-1024x576Cele doua modele in editie limitata nu sunt singurele noutati Alfa Romeo. „Vom dezvalui mai multe informatii importante despre viitor”, anunta compania. Sa fie vorba despre SUV-ul pe platforma Renegade? Vom vedea. Pana atunci insa, sa vorbim despre certitudini.

Aceeasi combinatie cromatica

Raikkonen are jucarie noua: Stelvio Quadrifoglio Alfa Romeo Racing Edition stelvio-quadrifoglio-giulia-quadrifoglio-alfa-romeo-racing-1-1024x576Stelvio Quadrifoglio are, cromatic vorbind, un design similar cu monoposturile lui Raikkonen si Giovinazzi. Sunt folosite culorile Trofeo White si Competizione Red, la fel ca in cazul lui C38 F1. Sigla Alfa Romeo Racing este prezenta in interior. In plus, modelele sunt dotate cu scaune Sparco cu cusaturi rosii.Volanul propune o combinatie de fibra de carbon, piele si Alcantara.

Lista este completata de jante de 20 de inch, frane ceramice cu etriere rosii. Plus elemente de exterior din fibra de carbon si evacuare Akrapovic. Modelul va beneficia de propulsorul 2.9 V6 de 505 CP si cu un cuplu maxim de 600 Nm.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.