SUV Alfa

SUV Alfa Romeo pe platforma de Renegade? Asa se pare. Informatiile sunt neoficiale. Cat mai sunt ele de acest tip astazi, atunci cand intre cei care ajung in posesia lor sunt cei de la Automotive News.

Asadar, cum segmentul SUV este in crestere, Alfa Romeo a decis sa nu stea cu mainile-n san. De-aici incolo, exista ipotezele. Inca de la finele anului trecut, Automotive News scria ca o sa fie vorba despre platforma lui Renegade si Fiat 500X. Ceea ce ar insena ca va avea atat versiuni 4×4, cat si 4×4.

In ceea ce priveste uzina, tot Automotive News Europe spunea ca o sa fie vorba despre cea de la Pomigliano. Se stie, FCA a cheltuit 5,7 miliarde de dolari pentru a revitaliza facilitatile de productie cu probleme dedicate marcilor Jeep, Alfa Romeo si Maserati. Or aceasta este una dintre ele.

Sau sa fie pe platforma Giuliei?

O alta ipoteza este sustinuta de Automotiveblog.gr. Acestia sustin ca au informatii certe ca o sa fie vorba despre platforma Giorgio. Adica aceea utilizata in cazul Giuliei. Si ca este unul dintre cele doua SUV-uri anuntate inca din vara anului trecut. Cel care se va bate cu BMW X1, Audi Q3 sau Volvo XC40.

Aceeasi sursa vorbeste si despre o versiune Plug-in Hybrid. Are acoperire, in conditiile in care marca a anuntat 6 astfel de modele pana in 2022.

In plus, va exista si un model pozitionat deasupra lui Stelvio. Aici informatiile nu sunt prea numeroase. In fapt, se vorbeste cu precadere de versiunile electrificate. Inginerii Alfa Romeo anunta o autonomie electrica de 50 de kilometri si un tip de sub secunde pana la 100 km/h.

Dar cum au ramas putine zile pana la Salonul Auto de la Geneva, sa asteptam informatiile oficiale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.