Land Rover doreste sa vanda de cinci ori mai multe Defendere cand cel nou va aparea.
Defender-ul este simbolul robust, ‘back to basics’ a off-road-ului. Masina, care isi are radacinile de aproape 100 de ani in Jeep-ul Willys din timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost construit intotdeauna cu un singur lucru in minte, dar versiunea viitoare va oferi ceva mai mult.

In loc sa fie o ‘cutie’ pe roti care ajunge oriunde, noul Defender va adauga un pic de lux si tehnologie pentru a aduce iconicul off-roader in secolul XXI.

Puristii pot plange la auzirea acestor vesti, dar la sfarsitul zilei Land Rover este o afacere si trebuie sa-si schimbe unitatile. Range Rover, Range Rover Evoque si Discovery se vand bine, dar vechiul Defender s-a chinuit sa atinga 20.000 de vanzari pe an, in ciuda statutului clasic de cult. Prin aducerea mai mult in concordanta cu restul gamei Land Rover, acestia spera ca numarul va creste la aproximativ 100.000 pe an cu noua generatie.

„Tehnologia va fi obligatorie in noul Defender”, a declarat directorul executiv al Jaguar – Land Rover, Ralph Speth, pentru CarAdvice. „Pur si simplu nu puteti construi acest tip de vehicul fara ea. Nu puteti atinge nivelurile de emisii si nu puteti atinge nivelurile de CO2 necesare vehiculelor in prezent”.

Noul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2011-262619-land-rover-dc100-defender-concept1
Estetica a masinii este, de asemenea, susceptibila de a se schimba, in pofida receptiei slabe a conceptului DC100 (prezentat mai sus) la Frankfurt Motor Show 2011, care trebuia sa previzualizeze o familie viitoare de Defendere. Normele privind emisiile vor influenta designul, si nu doar sub capota, cu o aerodinamica buna pentru a ajuta la economia de combustibil.

Cand a fost intrebat de catre CarAdvice daca Land Rover va urma calea Mercedes prin modernizarea unui design clasic, asa cum a facut-o marca german cu noua clasa G, Speth a spus ca noul Defender va fi putin diferit.

„Cred ca este o abordare foarte interesanta de a continua sa proiectezi acelasi vehicul si sa avansezi cu noi tehnologii in interior, dar la sfarsitul zilei este doar o abordare la jumatatea drumului”, a spus el. „Pentru a fi foarte relevant in timp, folosim cele mai recente tehnologii si pentru a ne atinge toate obiectivele de mediu, nu putem sa ne mai uitam inapoi. Trebuie sa avansam in aceasta privinta”.

Noul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2019-land-rover-defender-spy-photoNoul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2019-land-rover-defender-spy-photo-1Noul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2019-land-rover-defender-spy-photo-2Noul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2019-land-rover-defender-spy-photo-3Noul Land Rover Defender vine cu un nou design si plin de tehnologie 2019-land-rover-defender-spy-photo-4Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.