Land Rover are un parteneriat cu EON Productions pentru filmele cu James Bond inca din 1983. Colaborarea continua si la noua pelicula, No Time to Die, care urmeaza sa apara in aprilie.

Trailerul ne-a oferit deja un preview cu aparitia lui Range Rover Sport SVR. Alaturi, evident, de o multime de modele Aston Martin si, pentru ultima oara, Daniel Craig in rol principal.

Cu acelasi prilej am aflat ca din film nu va lipsi noua generatie Land Rover Defender, lansata in toamna trecuta. Nici nu putea sa fie altfel in conditiile in care vorbim despre o reintoarcere a unei legende. Si, in plus, filmul urmeaza sa fie lansat exact in perioada de start a comercializarii modelului.

Constructorul a publicat imagini ale modelului pe platoul de filmare. Precizand ca echipa de cascadori care l-a pus la incercare a fost impresionata de masina.

Acum avem si filmul

Ei bine, ulterior am avut un scurt teaser „behind-the-scenes”. Iar acum un intreg film care promoveaza deopotriva noul Land Rover Defender si prezenta sa in No Time to Die. Precizand inca din start ca este vorba despre o versiune modificata din ratiuni de siguranta. De altfel, se si precizeaza ca vehiculele „sunt aproape standard, asa cum ies de pe portile fabricii”. Insa acel aproape ne sugereaza ca avem parte si de un upgrade menit sa il aduca la standardele impuse de cascadorii.

„Am dezvoltat un nou set de teste pentru Defender, cele mai dure pe care le-am avut vreodata. In plus, sunt speciale pentru acest vehicul”, spune Nick Collins, Directorul Land Rover Defender Vehicle Lane. Pentru a continua: „Taria fizica si durabilitate au fost masurate folosindu-se o multime de teste. Inclusiv aceea a unei sarituri de pe pod. Ne-am dorit sa oferim cascadorilor o masina care sa nu necesite modificari ale structurii. Si care sa poata sa fie folosita doar instalandu-se un roll cage”.

Scenele au fost coordonate de Lee Morrison, iar Chris Corbould s-a ocupat de efectele specale. Cascadorul principal este Jessica Hawkins. In total au fost folosite 10 exemplare, alaturi de modele din Seria III Land Rover Defender si Range Rover Classic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.