Noul Ford F-150 Raptor primeste amortizoare noi si un cruise control pentru off-road.

Versiunea din 2019 a unuia dintre cele mai bine vandute modele din lume primeste o serie intreaga de imbunatatiri, multe dintre ele pentru a-i spori capacitatile de off-road.

Poate cea mai spectaculoasa imbunatatire e reprezentata de introducerea amortizoarelor Fox Racing, care au acum reglabilitate electronica. Dispozitivele de reglare sunt conectate la senzori care iau in considerare modul de condus in care se afla vehiculul si de starea drumului.

Ford sustine ca senzorii vor recunoaste daca masina se afla pe sosea, mocirla sau orice altceva.

In cazul unei sarituri, amortizoarele vor fi reglate automat la regiditate completa, pentru a reduce riscul ca piesele de dedesubt sa fie deteriorate.

Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road raptor-amortizoare

Un alt sistem care va fi disponibil pe noul Ford F-150 Raptor se numeste Trail Control si functioneaza similar cu cruise controlul, permitand masinii sa se deplaseze cu viteze cuprinse intre 1 si 30 kilometri pe ora.

Pe langa mentinerea vitezei, sistemul ajusteaza unde este transmisa puterea si modul in care franele sunt actionate pentru a se ridica si a trece peste obstacole.

La capitolul estetic, versiunea din 2019 a lui Raptor vine cu trei noi culori exterioare, Ford Performance Blue, Velocity Blue si Agate Black.

In interior gasim noi scaune sport Recaro, cu suport suplimentar lombar, care pot fi alese optional cu insertii albastre Alcantara, stil imprumutat de la supercarul Ford GT.

Viitoarea versiune a lui Ford F-150 Raptor va aparea pe strazi spre sfarsitului acestui an, insa preturile n-au fost inca anuntate.

Versiunea curenta are un pret de pornire de putin peste 50.000 de dolari.

Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptorNoul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor1Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor2Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor3Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor4Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor5Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor6Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor7Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor8Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor9Noul Ford F-150 Raptor vine cu un cruise control pentru off-road ford-raptor10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.