Ford F-150 se pregateste pentru modelul 2021, cea de-a 14-a generatie din istoria sa. Cu update de design, un alt interior, dar si alte noutati. De care, evident, se va bucura si versiunea Raptor.

Un look mai modern si mai fresh

Vizual nu sunt transformari radicale. In ton cu dorinta publicului. Care i-a oferit lui Ford F-150, de patru decenii, statutul de best-seller. Insa avem un ansamblu mai modern si mai fresh. Gratie noului design al grilei si a faptului ca blocurile optice si luminile de zi au fost modificate. Ultimele oferind o „semi-rama” luminoasa grilei. Li se adauga noutati in ceea ce priveste rotile, manerele si oglinzile laterale.

Evolutia continua si la interior. Insa aici sursele din America vorbesc despre o schimbare radicala. Instrumentar digital, un ecran de mari dimensiuni pentru sistemul de infotainment. Plus materiale si finisari mai bune.

Versiunea SuperCab eliminata

Pe de alta parte, se spune ca versiunea SuperCab a fost eliminata. Astfel ca Ford F-150 Raptor urmeaza sa fie oferit doar in cea denumita SuperCrew. Ramane de vazut daca decizia va ramane valabila doar pentru momentul lansarii sau urmeaza sa fie pastrata.

Sigur, decizia va tine cont de modul in care se misca lucrurile pe piata. Insa, la acest capitol trebuie precizat ca pentru prima data in istoria pietei americane, modelele pickup au inregistrat vanzari mai mari decat celelalte versiuni de caroserie. Un subiect asupra caruia am oferit deja detalii in rubrica SUV & Pickup. Sigur, a contat si faptul ca piata a fost restrictionata in multe zone. Au avut impact si ofertele cu finantare pana la 7 ani cu dobanda zero. Insa momentul istoric ramane.

Revenind la Ford F-150, evident, tractiunea integrala nu lipseste. Dupa cum, nu lipsesc din oferta propulsoarele V6 si V8 pe benzina, ca si un diesel V6. Pe de alta parte se vorbeste tot mai insistent si despre o varianta 3.5 V6 hibrida. Una similara cu cea oferita pentru noul Explorer. Insa nu a existat si o confirmare oficiala pe aceasta tema. Un bob zabava insa, si vom avea toate detaliile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.