Pick-up este segmentul care pare sa fie in ascensiune in ultima vreme. Nu-i de mirare in conditiile in care, deja, in zona SUV si a derivatelor este prezenta cam toata industria auto. Si, iata, nu lipsesc nici surprizele. Ultima ne este propusa de Ford. Care ia in calcul si o versiune de acest gen pentru noul Bronco.

Stim deja ca Ford Bronco va avea versiuni in doua si patru usi. Acum, dupa cum arata fotografiile publicate de Motor 1 si realizate de Automedia, constructorul are in vizor si alte proiecte. Aceasta versiune cu ampatament redus a lui F-150 nu pare sa fie doar una menita sa testeze componente pentru Bronco. Ci, mai degraba, o sugestie ca Ford ar putea pregati un pick-up mai mic decat F-150 Raptor.

Pick-up cu potential

Ideea este confirmata si de faptul ca in momentul de fata F-150 Raptor este disponibil doar cu SuperCab sau SuperCrew si cu bena cu o lungime de 1,67 metri. Or, ceea ce vedem este o versiune cu Single Cab si bena scurta. Inexistenta in oferta F-150 Raptor. Si cum ampatamentul este similar cu cel pe care-l va oferi Bronco, mai degraba este vorba, asa cum spuneam, despre o varianta de pick-up Raptor a acestuia.

Daca o sa fie asa sau Ford a incercat doar o solutie pentru a nu folosi o caroserie cu camuflaj pentru un Bronco scurt, cu doua usi, ramane sa vedem. Oricum, imaginile au suscitat deja interesul clientilor de pick-up-uri, astfel ca si la sugestia acestora i-am putea vedea pe cei de la Ford transformand surpriza in realitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.