Ford F-150 din noua generație are între dotări, așa cum v-am mai precizat, generatoare de curent. Ei bine, Ford Motor Co. a decis să sară în ajutorul persoanelor din Texas rămase fără energie electrică din pricina vremii rele.

Astfel, potrivit Automotive News, compania a trimis o scrisoare dealerilor din Texas. Și le-a cerut acestora să închirieze rezidenților modele pick-up Ford F-150 de pe stoc. Și, potrivit datelor companiei, există deja 415 astfel de exemplare.

Mai mult, le oferă dealerilor 600 de dolari în plus pentru a dota exemplarele pe care le dețin cu Pro Power Onboard. Și, în plus, a anunțat că va lansa o promoție specială în martie, „Truck Month”. Scopul acesteia este de a le facilita dealerilor comercializarea mașinilor care au participat la acțiunea umanitară.

Peste o zi de energie cu un plin

„De mai bine de un secol, Ford Motor Co și partenerii noștri au sprijinit și servit comunitățile în vremuri speciale”, se menționează în scrisoare. „Comunitățile din Texas au nevoie de tot sprijinul pe care îl pot obține acum. Puteți face o diferență semnificativă în comunitatea prin acordarea de asistență în aceste vremuri foarte grele.”

Noul Ford F-150, pus în vânzare la sfârșitul anului 2020, oferă un generator de 2 kilowați ca opțiune pentru aproape toate motorizările pe benzină. Excepție face varianta de bază, echipată cu un 3.3 V6.

Varianta F-150 Hybrid vine standard cu un generator de 2,4 kilowați.  Acesta funcționează timp de 85 de ore la sarcină maximă cu un rezervor de combustibil. Opțional există și un sistem de 7,2 kilowați, cu 32 de ore de funcționare.

Generatoarele pot fi accesate prin prize standard de 120 de volți. Și chiar versiunile mai puțin puternice pot alimenta aeroterme, televizoare, minifrigidere și instalații de bucătărie. Ca și alți consumatori care au specificații similare cu cele ale echipamentelor care sunt folosite de regulă la ieșirile în natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.