Noul Ford F-150 Raptor va fi mai pregatit ca oricand pentru off-road.

Producatorul auto american a anuntat ca pick-ul va primi Trail Control, un fel de cruise control pentru off-road.

Sistemul controleaza franarea si acceleratia, permitand astfel soferilor sa se concentreze in intregime asupra directiei. Ford considera ca acest sistem le va permite soferilor „sa se distreze mai mult ca oricand pe drumurile dificile”.

Disponibil in toatele modurile 4×4, Trail Conrol poate functiona la la viteze cuprinse intre 1 si 32 de kilometri pe ora.

Trail Control directioneaza cuplul la roata cu cea mai mare tractiune si franeaza atunci cand este necesar pentru a aduce fara probleme vehiculul pe cealalta parte. De asemenea, sistemul poate fi de real ajutor in cazul in care F-150 Raptor ramane intepenit in nisip.

Noul Ford F-150 Raptor va ajunge in reprezentate la sfarsitul acestui an.

Pe langa noul Trail Control, Ford F-150 Raptor vine, de asemenea, cu suspensie adaptiva, care utilizeaza senzori pe monitorizarea suspensiilor.

Sub capota, noul Ford F-150 Raptor va avea un motor de 3.5 litri EcBoost cu 450 de cai putere. Este conectat la o transmisie automata cu 10 treipte, cu carcasa de transfer high-low si cu tractiune integrala.

La interior, pickup-ul are scaune noi reglabile, incalzite si chiar racite, precum si amortizare Fox cu diametru mare.

Sistemul Trail Control are sanse mari sa fie disponibil si pe noul Ford Ranger, asteptat sa ajunga la dealeri la inceputul anului viitor.

Noul Ford F-150 Raptor primeste cruise control pentru off-road ford-raptor8Noul Ford F-150 Raptor primeste cruise control pentru off-road ford-raptor6Noul Ford F-150 Raptor primeste cruise control pentru off-road ford-raptor7Noul Ford F-150 Raptor primeste cruise control pentru off-road ford-raptor2Sursa: Ford/Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.