Noul Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit de performanta de la Brabus, ajungand la aproape 500 de cai putere si un cuplu de 710 Nm!

Cu kit-ul de performanta Brabus B40 – 500 PowerXtra, noul Mercedes-Benz G-Class ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.7 secunde, in timp ce versiunea tunata AMG G 63 se lauda cu 577 de cai putere si un cuplu de 850 Nm, gratie carora atinge 100 de kilometri pe ora in doar 4.5 secunde.

In ceea ce priveste partea vizuala, Brabus a montat roti mono-bloc personalizate, inclusiv roti forjate Platinium Edition, cu diametrul de 23 inchi, combinate cu componentele caroseriei Brabus, ceea ce confera noului G un aspect mai extravagant.

Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit de performanta de la Brabus brabus1

Partea frontala Brabus ofera un profil mai frapant, in timp ce marcajele laterale integrate de pe partea stanga si dreapta optimizeaza singuranta activa. Facelift-ul Brabus include si grila personalizata a radiatorului, pe care se regaseste si logo-ul Brabus.

Totodata, SUV-ul a capatat o capota din fibra de carbon, mult mai atragatoare decat cea de pe versiunea standard. In partea din spate, noul G-Class by Brabus are un nou aspect, ceea ce-i confera o imagine distincta off-roaderului.

Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit de performanta de la Brabus brabus4

La interior, noul G-Class sub semnatura Brabus primeste o multime de optiuni exclusive. Regasim pedale de aluminiu, logo-ul Brabus atat in cabina, cat si in portbagaj. Apoi, scaunele sunt din piele de inalta Mastik si Alcantara, iar componentele din lemnt si fibra din carbon se regasesc intr-o mare varietate.

Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit de performanta de la Brabus brabus3

Sub capota, motorul twin-turbo cu opt cilindri de 4.0 litri primeste un kit de performanta Brabus B40-500 PowerExtra. In centrul modificarii se afla un modul de control plug-and-play care este adaptat la unitatea electronica de control a motorului vehiculului.

Cu o crestere a puterii de 78 cai putere si o crestere a cuplului cu 100 Nm, off-roaderul are un spirit mai dinamic. Varful este atins la 493 de cai putere si 5.600 de rotatii pe minut, cu un cuplu maxim de 710 Nm.

Motorul este conectat la o transmisie automata si are o viteza maxima limitata electronic la 210 kilometri pe ora.

Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit de performanta de la Brabus brabus2

Sursa: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.