Mercedes-Benz Clasa G a primit calificativul maxim din partea EuroNCAP. Cinci stele au primit si Honda CR-V si Seat Tarraco, celelalte modele testate.

La protectia pasagerilor adulti, Clasa G a primit 90% din punctajul maxim. EuroNCAP a notat cu un calificativ mediu protectia oferita in dreptul pieptului la un impact frontal. Totodata, a fost identificata posibilitatea aparitiei unui traumatism cervical in situatia unui impact din spate.

Mercedes-Benz Clasa G ia cinci stele. La fel, Honda CR-V si Seat Tarraco Clasa-G

Seat Tarraco, cel mai mare SUV al spaniolilor, a luat si el 5 stele. Protectia pasagerilor adulti a fost notată cu 97%. Si in acest caz Euro NCAP a identificat posibilitatea aparitiei unui traumatism cervical in cazul unui impact din spate. Din acest motiv, acest punct a fost notat cu un calificativ mediu.

Mercedes-Benz Clasa G ia cinci stele. La fel, Honda CR-V si Seat Tarraco Seat-Tarraco

In fine, Honda CR-V a primit 93% pentru protectia pasagerilor adulti. Un calificativ mai putin bun a fost acordat pentru cazul unui impact lateral cu un stalp. Reprezentantii organismului au notat o protectie medie in zona pieptului. In plus, si in acest caz exista posibilitatea aparitiei unui traumatism cervical in cazul unui impact din spate.

Mercedes-Benz Clasa G ia cinci stele. La fel, Honda CR-V si Seat Tarraco Honda-CR-V

Iata si cum a aratat testul de impact pentru Mercedes-Benz Clasa G:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.