„Cuceritorul tuturor terenurilor” Mercedes G Class este pregatit sa se abordeze orice ii iese in cale.
Clasa G este cu totul noua si mult mai luxoasa pentru anul 2019, dar Mercedes nu a uitat de radacinile utilitare ale vehiculului datand de la sfarsitul anilor 1970. In afara de pastrarea in mare masura a aceluiasi design patratos, compania a mentinut capabilitatile off-road, ceea ce inseamna ca poti sa o iei aproape oriunde, fara sa te ingrijorezi ca vei ramane blocat.

Dispunand de rapoarte low range si trei diferentiale blocabile 100%, clasa G ofera soferului acea usurinta pe care ati dori-o de la o masina off-road. Pentru cei foarte putini care intentioneaza sa-si scoata G-Class de pe asfalt, Mercedes a lansat un tutorial video care explica cum sa configureze G Class-ul pentru a trece prin terenul noroios.

Merita mentionat ca garda la sol mentionata in video se refera la distanta de la punti, care a crescut cu 6 milimetri peste vechea clasa G pana la 24,1 cm. Versiunea G-Class prezentata pe video este un G500 echipat cu anvelope pentru teren si este condus de Jessi Combs, cunoscuta drept „cea mai rapida femeie pe patru roti”. A primit acest titlu dupa o medie de 631 km / h si a atins o viteza maxima de 708 km/h in octombrie 2013 la Bonneville Salt Flats.

Ea primeste clasa G pregatita pentru o aventura off-road usoara, activand low range, precum si diferentialu blocabil central si spate. Suprafata neuniforma si noroioasa nu au nici-o sansa in fata capabilitatilor G500, deoarece vehiculul nu are probleme abordand terenul, iar soferul urmareste urmele pentru a maximiza tractiunea, utilizandu-se cu usurinta pedala de acceleratie pentru a avansa.

Mergand prin baltile de noroi, franele SUV-ului vor avea de suferit, pe masura ce le veti uda si asta va impiedica eficienta. Daca atingeti usor pedala de frana, acestea vor fi uscate pentru a recastiga puterea maxima de oprire.

Mercedes a actualizat recent gama de clasa G introducand un motor G350d alimentat cu motor diesel in Europa si, eventual, ar putea fi un AMG G63 S mai interesant si, probabil, o versiune Maybach de lux.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.