Jimny, in noua sa generatie gandita de Suzuki, este un „mini” G. Ne-au convins mai multe incercari ale tunerilor. Iar un atelier din Dubai a dus lucrurile si mai departe.

Asadar, Liberty Walk, DAMD sau Wald International, ca sa notam doar cateva nume, si-au spus ca merita sa transforme Jimny in mini Gelandewagen. Fast Car Service, atelierul din Dubai, a reusit insa sa le ia fata cu al sau pachet estetic.

Pachet estetic de inspiratie G 63 AMG

Acesta include o noua bara frontala de protectie cu bullbar. Capota a fost modificata, ca si aripile, care au bosaje mai pronuntate. Sursa de inspiratie pentru modificari, evident, un G, mai precis G 63 AMG. Grila radiatorului este si ea in stilul modelelor AMG. Semnalizatoarele si tevile de evacuare sunt originale Clasa G. In schimb, farurile LED vin de la noul Wrangler.

S-a mers mai departe cu redesenarea corpului oglinzilor retrovizoare. Plus praguri laterale, bara protectie si aripi spate, stopuri LED. Ca si o multime de accesorii, intre care, evident, si husa pentru roata de rezerva spate.

Proiect 2 in 1

Tunerul precizeaza ca motorul lui Jimny a ramas acelasi, in schimb masina a primit amortizoare de soc pe gaz si, la interior, sistem multimedia custom. Unul pe baza de Android. Ca si jante de 18 inch. Costul pachetului este 11.000 de euro, in suma, alaturi de modificarile amintite, fiind inclusa si vopsorea caroseriei in culoarea dorita de cumparator.

Nu este o suma mica daca ne raportam la pretul masinii. Insa, mai trebuie sa semnalam un lucru interesant. Clientul va putea beneficia in continuare si de varianta originala a masinii daca isi doreste. Si aceasta pentru ca bodykit-ul a fost gandit pentru a nu afecta caroseria originala. Nu stiu cati vor dori sa foloseasca ambele variante si sa-i schimbe masinii look-ul, insa, iata, tunerul s-a gandit si la asta.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.