Jimny vs G63 AMG

Jimny vs G63 AMG. Un duel la moda dupa aparitia noii generatii a modelului Suzuki. Ultima varianta este cea pusa la cale de CarWow. Care si-a dorit sa afle rezultatul confruntarii la trasul odgonului.

Firesc, duelul unu la unu are un verdict asteptat. Dupa cum o sa va releve si cifrele puse in dreptul fiecarui model, G63 AMG nu are cum sa nu se impuna. Cand se inclina insa invers balanta? Sunt suficiente doua Jimny? Trei? O sa va dam prilejul sa aflati.

Jimny vs G63 AMG

Noua generatie a lui Jimny are la dispozitie o unitate aspirata natural de 1.5 litri cu 4 cilindri. Aceasta ofera 102 CP si un cuplu maxim de 130 Nm. Greutatea masinii este de sub 1,2 tone.Transmisia este manuala, iar tractiunea integrala ALLGRIP PRO permite la nevoie conectarea puntii spate la nevoie si a unei trepte inferioare in cutia de transfer.

Rivalul, G63 AMG, are sub capota un V8 biturbo de 4.0 litri. Acesta dezvolta 585 CP, in timp ce cuplul maxim este de 850 Nm. Transmisia automata are noua rapoarte. Tractiunea este, practic, pe puntea spate, cea fata fiind conectata la nevoie. Distributia este 40:60, spre deosebire de versiunea precedenta, in cazul careia era 50:50.  Modelul pastreaza cele trei diferentiale blocabile 100%. Greutatea masinii este de circa 2.5 tone.

Iata acum si duelul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.