Maserati nu putea ramane nepasatoare la tendinte. Si daca initial se parea ca va renunta la ideea unui SUV sub Levante, acum lucrurile s-au schimbat. Noua strategie a marcii, pana in 2023, include si un astfel de model. Acesta ar urma sa apara in 2021, inaintea noii generatii a lui Levante.

Evident, modificarile se bazeaza si pe rezultatele grupului FCA. Si este radical diferit de ceea ce se anunta anul trecut. Astfel ca nici macar nu mai merita sa subliniem diferentele, ci sa ne concentram pe noua directie. Care vizeaza intreg portofoliul.

Maserati are in plan un SUV mai mic decat Levante MaseratiFacelift pentru Levante in 2020

Pentru anul viitor, Maserati anunta imbunatatiri pentru Levante. Ca si pentru Ghibli si Quattroporte. Plus un model sport. Versiune coupe, urmata, un an mai tarziu, de una convertibila.

Nu se pomeneste numele Alfieri, purtat de conceptul din 2014. Insa, se pare, ca este vorba despre cele doua versiuni ale acestuia. Daca o sa se pastreze numele, vom vedea. La Geneva, acolo unde urmeaza sa fie prezentat modelul coupe.

In 2021, „fratele” lui Levante

In 2021, anul in care avem cabrioletul si noua generatie a lui GranTurismo, Maaerati va lansa „fratele” mai mic al SUV-ului Levante. Un model care va beneficia de autonomie de gradul 3, o platforma ultra-usoara. In plus, surse din interiorul companiei vorbesc si despre un tren de rulare plug-in hibrid in gama sa.

Un an mai tarziu urmeaza sa apara noile GranCabrio si Quattroporte, ia in 2023 noua generatie a lui Levante. Care, iata, ar urma sa apara la doi ani dupa facelift.

In plus, sunt prevazute si alte schimbari. Trei dintre vehiculele noi vor avea propulsii electrice sau hibride. Este vorba despre noul SUV si modelul sport in cele doua declinari ale sale. Anterior se vorbea despre cele din urma si Levante, Ghibli si Quattroporte, dar acum nu mai sunt vesti despre acestea.

Sursa foto: randare Motor1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.