O flota de Land Rovere mentin o comunitate la viata.

Cea de-a 70-a aniversare a Land Rover continua. Recent au atins noi inaltimi.

Marca legendara a vizitat recent o comunitate rurala indepartata din Bengalul de Vest, o comunitate care se bazeaza de fapt pe niste Land Rovere vechi pentru a supravietui.

Locatia comunitatii, adanc in Himalaya, este cunoscuta sub numele de „Land of Land Rovers” si are o flota de Land Rover din seria din inca din 1957 intretinute meticukos pentru a le pastra in forma.

Un nou film a fost lansat, prezentand o calatorie spectaculoasa de 19 mile adesea facuta de locuitorii din Maneybhanjang din Bengalul de Vest, India pana la Sandakphu pentru mijloacele lor de trai. Calatoria trece prin diverse pericole, cum ar fi carari stancoase, vremea inselatoare si stanci inalte pana la varful satului care se afla la o altitudine de 3.636 de metri.

Ca parte a calatoriei, Land Rover a vizitat flota de vehicule clasice care ofera un astfel de rol vital pentru comunitate.

In cel de-al 70-lea an de la lansarea modelului Land Rover la Salonul Auto de la Amsterdam in 1948, Land Rover marcheaza o piatra de hotar cu o serie de celebrari, trasaturi, convoaie si expozitii – inclusiv unul la muzeul de design renumit din Londra.

Land Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-rover-of-land-rovers-hialayaLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-rover-of-land-rovershimalayasLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-roverof-land-rovers-himalayasLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-rover-of-land-rovers-himalayasaLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-rover-of-land-rovers-hialayasLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya landrover-of-land-rovers-himalayasLand Rovere clasice ce isi dovedesc in continuare meritele in Himalaya land-rover-of-land-rovers-himalayasSursa: Land Rover

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.