Land Rover Defender in noua sa versiune se apropie de momentul lansarii. Ei bine, acum avem posibilitatea de a va oferi o imagine in care masina apare fara camuflaj.

Cum s-a intamplat? Ei bine, Defender urmeaza sa apara in viitorul film din seria Bond, „No Time To Die”. Iar cei care l-au avut in preajma, l-au fotografiat si…au „stiut” cum sa puna in valoare imaginile. Care au aparut pe contul de Instagram al unui user care poart numele shedlocktwothousand.

Land Rover Defender fara camuflaj! Land-Rover-Defender
Design mai modern

Viitoarea generatie Land Rover Defender pastreaza forma care l-a consacrat. Insa are un aer mai modern, preluand din tusele care caracterizeaza actuala gama a constructorului. Si putem observa spre exemplu dispartia blocurilor optice clasice, rotunde, inlocuite cu altele dreptunghiulare. Care, ofera, trebuie sa recunoasteti, un plus de „forta” ansamblului.

Observam si noua forma a capotei. Plata, cu zone laterale caroiate si o usoara umflatura in zona centrala. Apoi, troliul frontal, bosajele ample ale rotilor, dar si traditionalele geamuri Alpine. Ultimele, mai putin vizibile din pricina culorii masinii. In plus, observam garda la sol generoasa, dar si, privind cu atentie zona rotilor, anticipam ca modelul este dotat cu suspensii „serioase”.

Aproape de lansare

La modul general, sunt multe lucruri preluate de la DC100 concept, care a aparut in 2011. Ceea ce poate sa fie, deopotriva, bine si rau. Pentru ca au existat, la acel moment, si multe vci care sustineau ca Land Rover Defender isi pierde din identitate. Insa, daca este mai sofisticat stilistic decat vechea versiune, vestile sunt bune in ceea ce priveste comportamentul. Informatiile, confirmate de testele despre care am tot vorbit, confirma acest lucru.

Altfel, nu este de mirare ca Defender 110 apare in film. Asa cum am mai precizat, este prima versiune care se va vinde. Defender 90 ar urma sa apara in martie 2020, in timp ce Defender 130 in mai bine de un an de-acum incolo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.