Land Rover Defender Nurburgring

Land Rover Defender se pregateste de lansarea pe piata. Evenimentul va avea loc in acest an. Motiv pentru care noua generatie este testata intens in aceasta perioada.

L-am vazut deja in fotografii spion si filme in apropiere de Cercul Polar. De data aceasta a fost surprins intr-o locatie mai putin obisnuita pentru un model de genul sau. Este vorba despre legendarul circuit Nurburgring.

Land Rover Defender vizeaza alte categorii de clienti

Chiar daca Land Rover Defender nu isi propune sa doboare recorduri de viteza, o evaluare la viteze ridicate are sens. Si aceasta pentru ca Land Rover a confirmat deja ca noua generatie vizeaza si alte categorii de clienti. Asadar, vrea sa probeze ca este bun nu doar in off-road, ci si on-road. Un aspect indispensabil intr-un moment in care piata a devenit tot mai competitiva in acest segment.

„Tot ceea ce putem promite este ca noul Defender le va oferi clientilor tot ceea ce asteapta de la acest model. Insa nu se va rezuma la atributele generatiilor anterioare. Este o masina destinata pietei actuale, ceea ce inseamna ca trebuie sa progresam pentru a avea relevanta”. Declaratia lui Felix Brautigam, seful de marketing al Jaguar Land Rover, este relevanta in acest sens.

Imaginile arata ca ruliul este inca notabil. Ca si incarcarea serioasa a suspensiilor independente in virajele rapide. Nu este insa o surpriza. Totusi, scriu colegii nostri europeni, care au obtinut informatii pe surse, Land Rover Defender se comporta bine si in astfel de conditii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.