Lamborghini Urus Venatus

Lamborghini Urus are priza la fanii SUV-urilor Premium si de lux chiar in versiunea de baza. Tunerii ne propun insa solutii suplimentare. Manhart a deschis seria, iar Mansory a replicat rapid.

Lamborghini Urus tunat? Cum arata? Va dam doua variante! Lamborghini-Urus-Manhart_3Manhart a umblat mai intai la motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Daca in versiunea de baza a lui Lamborghini Urus acesta ofera 650 CP si 850 Nm, tunerul a obtinut 812 CP, respectiv 980 Nm. In kit este inclusa o unitate de control cu alt software, modificari la turbine si evacuare imbunatatita. Nu a fost neglijata insa nici transmisia automata cu 8 rapoarte.

Lamborghini Urus tunat? Cum arata? Va dam doua variante! Lamborghini-Urus-Manhart_2Datele dinamice nu au fost comunicate. Stim insa ca din punct de vedere estetic modelul beneficiaza de accesorii din fibra de carbon si jante de 21 de inch cu un design special.

Lamborghini Urus by Mansory

Mansory, care se dovedeste extrem de prolifica in ultima vreme, a replicat cu o alta varianta. Este vorba despre unicatul care poarta numele de Venatus. Care ne propune, tehnic, aceleasi performante precum varianta de baza.

Lamborghini Urus tunat? Cum arata? Va dam doua variante! Lamborghini-Urus-Venatus_3-1024x682Stilistic vorbind avem in partea frontala schimbari la capota, un spoiler mult mai agresiv si prize de aer mai generoase. In spate, difuzor de aer, aripa suplimentara si schimbari ale terminatiilor sistemului de evacuare. In plus, caroseria are o cromatica speciala: nuanta de gri, in timp ce portierele, pragurile laterale și jantele de 24 au accente portocalii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.