Lamborghini face valuri. Si nu este o figura de stil. Pentru ca Automoili Lamborghini si The Italian Sea Group a lansat la apa „Tecnomar for Lamborghini 63”. Este vorba despre noul yacht cu motor din flota Tecnomar, disponibil intr-o editie limitata, care face referire la anul infiintarii companiei – 1963.

Performanta, placere de a conduce, atentie la calitate si detalii. Acestea sunt caracteristicile intrunite de Tecnomar for Lamborghini 63. O ambarcatiune care se remarca prin solutiile inovatoare de inginerie si designului distinctiv. Unul specific stilului si traditiei italiene comune.

Un proiect special

Acest proiect de yacht cu motor, dezvoltat de The Italian Sea Group, s-a nascut dintr-o serie de sesiuni de colaborare cu contributia Lamborghini Centro Stile. Sursa de inspiratie este Lamborghini Sián FKP 37. Un model super sport hibrid care incorporeaza noi tehnologii ale materialelor. Si care anticipeaza viitorul printr-un design inconfundabil, in culori si detalii complet personalizabile.

Reinterpretarea trasaturilor comune ale ambelor marci a fost principiul care a inspirat toate fazele proiectului. De la concept pana la definirea caracteristicilor tehnice capabile sa asigure performante incredibile. Fara a neglija calitatea materialelor si atentia extraordinara la detalii.

Un parteneriat valoros

Stefano Domenicali, presedinte si CEO al Automobili Lamborghini, a declarat: „Acest yacht reprezinta materializarea unui parteneriat valoros. Cooperarea noastra permite ca esenta stilului si expertiza organizatiilor noastre sa fie transferate in lumi diferite. Sa beneficieze de interpretari noi si sa adauge valoare produsului final intr-un mediu nou. Daca ar trebui sa-mi imaginez un Lamborghini pe apa, aceasta ar fi viziunea mea. Sunt incantat sa sarbatoresc aceasta colaborare de succes.”

„Am anuntat acest parteneriat in mai, iar astazi va prezentam Tecnomar for Lamborghini 63. Un yacht cu motor care va deveni un reper la fel de futurist ca masina din care este inspirat”, a declarat Giovanni Costantino, CEO al The Italian Sea Group. „Proprietarii selectati din intreaga lume vor detine nu doar cel mai rapid yacht cu motor Tecnomar din flota. Ei vor beneficia de o capodopera Tecnomar for Lamborghini 63. Sunt mandru ca am ales sa cream acest proiect inovator si provocator alaturi de Automobili Lamborghini. Unul care imbina tehnologia, designul spectaculos cu performanta si calitatea.”

Lamborghini face valuri! La propriu! Lamborghini-2-1024x724

Avangarda yachturilor de lux

Tecnomar for Lamborghini 63 nu este doar un exercitiu de stil si design. El reprezinta avangarda yachturilor de viteza de lux. Inspirate de performantele auto super sport Lamborghini, cele mai importante caracteristici inovatoare din centrul conceptului sunt viteza si dinamismul dat de folosirea unor materiale usoare.

Cu doua motoare MAN V12-2000 CP, yachtul atinge 60 de noduri si va fi cel mai rapid din flota Tecnomar, satisfacând atât cerintele colectionarilor, precum si ale celor care iubesc viata pe mare. Folosirea fibrei de carbon, tipica pentru masinile super sport Lamborghini, plaseaza acest yacht cu motor in rândul ambarcatiunilor ultra-usoare, cu o lungime de 63 ft si o greutate de numai 24 de tone.

Silueta supersportiva

Designul exterior este caracterizat de o silueta super sportiva, cu un aspect ultra modern, dar complet functional nautic. Carena si suprastructura sunt create dintr-un invelis de inalta performanta, dezvoltat de ingineri navali specializati in stiinte hidrodinamice.

Ei au interpretat liniile de proiectare, create de Marcello Gandini pentru modelele Miura si Countach ale anilor 60 si 70, intr-o maniera contemporana. Plafonul este inspirat de roadsterele Lamborghini. Asigura protectie solara si impotriva vantului, garantand si o performanta aerodinamica deosebita. Farurile arcuite sunt un omagiu adus conceptelor Lamborghini Terzo Millennio si Sián FKP 37. Ambele caracterizate de farurile in forma de Y.

Lamborghini face valuri! La propriu! Lamborghini-4-1024x724

Interioare cu tehnologie de varf

Interioarele de la Tecnomar for Lamborghini 63 sunt rezultatul proiectarii de inalta tehnologie bazata pe materiale super performante, pentru greutate redusa si functionalitate optima, perfect imbinate in cea mai buna traditie Made in Italy. Liniile frapante, curate, specifice Lamborghini, formele hexagonale, motivul Y si materialele sunt clar incorporate inca din faza de proiectare. Alaturi de culorile si finisajele complet personalizabile, specifice serviciului Ad Personam de la Lamborghini.

Clientii pot alege dintr-o gama extinsa de culori exterioare si de accesorii decorative. In timp ce interiorul este oferit in doua versiuni, existand si aici posibilitatea de a alege dintr-o combinatie extinsa de materiale.

Lamborghini face valuri! La propriu! Lamborghini-1-1024x724

Panoul de bord al yachtului cu motor reinterpreteaza cockpit-ul auto in stil nautic, integrand complet toate sistemele de navigatie si control. La fel ca in cazul masinilor super sport, detaliile sunt finisate in fibra de carbon, folosind Carbon Skin ™ de la Lamborghini. Materialul se regaseste pe scaunele sportive si pe carma, conceputa sa semene cu volanul masinilor super sport. Inconfundabilele butoane start/stop (doua, câte unul pentru fiecare motor) sunt identice cu cele folosite pentru a porni un motor Lamborghini.

Prima ambarcatiune va fi disponibila la inceputul anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.