Lamborghini

Lamborghini are ganduri mari in segmentul SUV. Potrivit Autocar, Stefano Domenicali, CEO al marcii, anunta ca acesta va avea performante ridicate in off-road. Sursa de inspiratie, sustine aceeasi sursa, ar reprezenta-o legendarul LM002.

Evident, decizia vine dupa ce Urus are deja un succes deosebit. In 2018, dintre cele 5.750 de automobile comercializate de companie, 1.761 a inregistrat modelul amintit. Si pentru ca exista si clienti pasionati de off-road extrem, a aparut aceasta idee.

SUV-ul off-road, parte a unui plan complex

Reamintim, LM002 a fost produs in perioada 1986 – 1993 A fost primul SUV din istoria companieisi primul cu tractiune integrala, fiind botezat de catre presa auto de specialiate „Rambo-Lambo”. Sub capota, torcea un motor 7.2 V12. Diincolo de faptul ca a fost un model special, este si o masina rara, de-a lungul timpului fiind produse doar 328 de exemplare.

Lamborghini isi doreste un nou SUV, cu performante in off-road Lamborghini-1024x576Noul SUV off-road ar trebui sa aiba calitati care sa aminteasca de LM002. Domenicali spune insa ca nu trebuie sa asteptam acest model mai repede de 2021. Pentru ca el face parte din planurile de viitor ale companiei. Iar acestea spun ca gama urmeaza sa fie extinsa in momentul in care volumul anual va ajunge la 8.000 de unitati.

Tot pentru viitor Lamborghini are in plan si un GT in configuratie 2+2. Insa si acesta ar urma sa apara dupa anul 2021. De la noile modele marca de la Sant’Agata Bolognese asteapta sa ajute compania sa urce de la 8.000 a peste 10.000 de exemplare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.