Toyota RAV4 poate deveni, pentru numai 2.500 de dolari, o copie Lamborghini Urus. Kit-ul, evident, se bucura de succes. Si nici nu este de mirare in conditiile in care modelul SUV produs la Sant’Agata Bolognese are un pret de start, in Romania, de 205.018 euro.

XR51 by Albermo

Body-kit-ul care poarta numele XR51 este realizat de japonezii de la Albermo. Un atelier care are drept motto sintagma „Design of Caesar”. Tehnic vorbind, el este oferit in 3 „pachete”, disponibile separat, sau laolalta. In plus, cei de la Albermo pun la dispozitie si instalarea si vopsitul.

Pachetul de baza, care costa 1.295 de dolari, are drept punct central grila, bara fata si circuitele electrice. Care transforma, ca prin minune, SUV-ul Toyota RAV4 intr-o copie Lambo Urus. Specialistii de la Albermo spun ca modificarile nu afecteaza dotarile Toyota Safety Sense. Iar pentru inca 75 de dolari, adauga lumini de zi LED.

In fine, un alt pachet este cel care schimba imaginea zonei spate. Acesta costa 732 de dolari. Si propune o alta bara, blocuri optice noi, care aduc cu cele pe care le regasim in cazul lui Urus. Plus un spoiler montat pe acoperis.

Toyota RAV4 transformata in copie Lambo Urus! Toyota-RAV4-Urus_2-1024x576

In fine, pentru alti 150 de dolari poti obtine si setul de aripi mai evazate. Menite sa implineasca si la acest capitol imaginea ansamblului.

Nu este singura versiune

Albermo nu s-a rezumat insa la Toyota RAV4. Anunta ca pune la dispozitie un kit similar si pentru Toyota Raize. Un SUV compact, produs in parteneriat cu Daihatsu, si care este disponibil pe piata nipona, ca si pe alte cateva din zona Asiei.

Toyota RAV4 transformata in copie Lambo Urus! Toyota-RAV4_-Raize

Ramane de vazut care urmeaza sa fie rezultatele de vanzari. Pentru ca tunerul nipon isi propune ca in cazul in care acestea nu sunt satisfacatoare sa schimbe modelul etalon. Acum ramane de vazut in ce directie se vor indrepta. Poate catre un Mercedes-Benz Clasa G in varianta AMG?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.