KIA Sorento se pregateste sa primeasca o noua generatie cu prilejul Salonului Auto de la Geneva. V-am prezentat deja imagini teaser cu noul model. Acum, iata, avem parte si de schite care ne releva cum arata exteriorul si interiorul acestuia.

Principala modificare pe care o remarcam la nivelul stilului este ca acesta devine mai masculin. Un fapt care de asteptat in contextul in care gama constructorului sud-coreean devine mai ampla. Si trebuie sa acopere, ca stil, toata paleta de gusturi ale consumatorilor.

KIA Sorento, acum avem si schitele noii generatii KIA-Sorento-2Grila fata, specifica marcii, faruri restilizate, elemente aerodinamice noi si spoilere mai agresive. Acestea sunt elementele de baza ale partii frontale, dupa cum puteti observa din imagini. In spate, asa cum aminteam, avem o aripa generoasa, elemente cromate pentru difuzor si stopuri cu semnatura luminoasa noua.

Interior cu noutati

In interiorul noul KIA Sorento sunt anuntate finisari la un nivel si mai bun si materiale cu o calitate in progres. Sigur, despre acestea vom afla detalii la momentul lansarii. Cand vom putea sa le si „simtim”. In imagine insa remarcam gurile de aer redesenate si noul selector de viteze. Ca si faptul ca sistemul de infotainment este acum unic printr-un ecran de sticla de sticla de noul instrumentar de bord, evident, digital.

KIA Sorento, acum avem si schitele noii generatii KIA-Sorento-4Dincolo de imagini, colegii de la Motor1 ne-au oferit si alte informatii. Astfel, noul KIA Sorento va avea versiuni cu cinci sau sapte locuri. In plus, in ceea ce priveste tractiunea, vor exista atat variante cu doua roti motrice, cat si cu patru.

La capitolul motorizari, avem in continuare unitatea 2.2 diesel care este cuplata la o cutie automata cu 8 rapoarte si dublu ambreiaj. Insa exista si informatii despre o versiune PHEV. Lucru normal pentru o companie care a anunta ca va avea o politica centrata pe ideea eco. Versiunea amintita ar urma sa beneficieze, pe langa motorul electric, de o unitate clasica 1.6 turbo pe benzina. In ceea ce priveste transmisia, aceasta versiune va avea o varianta automata cu sase trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.