KIA Sorento primeste o noua generatie in start de primavara, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva. Premiera este programata pe 3 martie.

Un element principal al gamei de modele globale Kia, Sorento a fost vandut in peste trei milioane de exemplare. Va reamintim, modelul marcii sud-coreene a fost lansat initial in 2002. A patra generatie este proiectata si dezvoltata pentru a raspunde oricarei provocari. In plus, in noua formula, „nava amiral” a Kia Motors Corporation, reprezinta cea mai noua completare a gamei de modele SUV a brandului.

Primul automobil construit pe platforma SUV-urilor de clasa medie de noua generatie, Sorento 2020 ridica standardele in segmentul sau. Si o face prin caracterul sau practic, oferind spatiu similar cu automobilele mai mari. De asemenea, noul model marcheaza pentru prima data introducerea puterii hibride in gama modelelor Sorento.

KIA Sorento primeste generatie noua in martie KIA-Sorento-2020_1-1024x502Kia tinteste piata globala a SUV-urilor prin introducerea unei game de inovatii pentru noul Sorento, ce include noi sisteme pentru asistenta soferului si caracteristici avansate de conectivitate si infotainment.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.