Hyundai Venue

Hyundai Venue este noul SUV de oras al sud-coreenilor. Pozitionat in gama sub Kona, acesta urmeaza sa fie lansat pe 17 aprilie. Deocamdata avem un teaser.

Publicul tinta al celui mai mic SUV Hyundai, care urmeaza sa fie prezentat la New York, il reprezinta antreprenorii urbani. Deocamdata numele este singura certitudine. Dar SangYup Lee, seful departamentului de design al Hyundai din Coreea de Sud, spune ca vom avea un model cu un design „curajos”.

Hyundai Venue, „verisor” cu KIA Signature?

Hyundai Venue ar putea sa fie un verisor al lui Signature, model pe care vi l-am prezentat ieri. La sfarsitul lunii ianuarie, oficialii Hyundai din Europa anuntau ca analizeaza posibilitatea de a colabora cu KIA pentru SUV-uri de oras destinate Batranului Continent. Or, Conceptul Signature reprezinta o miscare in aceasta directie.

Nu ramane astfel decat sa vedem in ce masura gasim similitudini intre cele doua proiecte. Tot in 17 aprilie, la New York, vom avea si informatii legate de pietele pe care se va comercializa Venue. Pentru moment nu au existat indicii in acest sens, insa surse din interiorul companiei vorbesc despre un model global.

Gama SUV Hyundai se extinde

Hyundai Venue, un nou SUV de oras. Din 17 aprilie! Hyundai-Tucson-N-Line-1024x653Hyundai isi extinde gama SUV. Recent a venit cu o noua propunere pentru Europa. Este vorba despre versiunea Tucson N Line.

Stilistic, aceasta ofera spoilere restilizate, rama cromata in dreptul grilei, jante de aliaj de 19 inch si semnatura noua pentru luminile de zi. La interior, scaune sport imbracate in piele si volan sport.

Hyundai a imbunatatit raspunsul directiei si a rigidizat suspensiile. Versiunea aceasta se poate comanda doar cu o unitate pe benzina, 1.6 T-GDI de 177 CP.  Sunt diponibile si doua versiuni diesel. Propulsorul 1.6 de 136 CP, echipat in premera cu sistem mild-hybrid la 48V, si un 2.0 de 185 CP. Si acesta este in vaarianta mild-hybrid la 48V. Clientii pot opta pentru versiuni 2WD si 4 WD, respectiv transmisie manuala sau automata cu dublu ambreiaj si 7 trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.