Imbunatatirile suspensiei si o restaurare completa ii confera acestui vechi Land Rover Defender o viata noua sub numele de ” Drogo „.

Va muri vreodata pasiunea pentru clasicul Land Rover Defender? Speram ca nu, mai ales dupa ce ne uitam mai indeaproape la acest Defender glorios de verde cu un nume destul de curios: Drogo. Arkonik este compania care se afla in spatele acestui Defender custom. Desi nu exista nici-o mentiune specifica serialul Game of Thrones, proiectul pare sa acorde un omagiu caracterului cu acelasi nume. In adaptarea HBO, Khal Drogo a murit in primul sezon, dar el continua sa fie unul din favoritii audientei. Cu siguranta putem vedea unele asemanari.

Drogo are la baza un D110

Cu toate acestea, ce face ca acest Defender sa fie atat de cool? Este construit dintr-un model D110 din 1993, astfel ca exista un spatiu impresionant in interior pentru pasageri (noua la numar ). Iar acestia beneficiaza de un plus de confort gratie scaune incalzite in fata. Personalitatea initiala a Defender-ului straluceste in continuare, insa nu lipsesc actualizarile tehnologice. Intre acestea, un afisaj cu ecran tactil cu camera video spate, adauga o nota moderna.

Modificarile reale se desfasoara la exterior si dedesubt, incepand cu un upgrade de suspensie de la Terrafirma. Acesta ofera de asemenea un lift de 2 inch si un amortizor de directie modernizat. Modelul ruleaza pe un set de jante Kahn de 18 inch, dotate cu pneuri de teren.

Drogo pastreaza motorul diesel original al lui Defender si de transmisia manuala cu cinci trepte, chiar daca este complet reconstruita. Arkonik efectueaza de fapt o restaurare completa pana la cadru pe modelele sale, iar produsul final este in esenta un nou Defender cu cateva imbunatatiri.

Bineinteles, aceste imbunatatiri au un efect deplin asupra exteriorului lui Drogo. O grila personalizata si o bara Arokonik cu LED-uri se afla in fata, ca sa nu mai vorbim de troliul Warn asezat acolo. Exista mai multe lumini pe acoperis, in special LED-uri rectangulare, precum si lampi de lucru cu LED-uri orientate spre spate. Totul este incorporat intr-un roof rack si, desigur, exista un snorkel pentru motor, astfel incat Drogo sa poata respira in timp ce ‘innoata’.

Arkonik din Marea Britanie a refacut si a modernizat modele Defender de peste 10 ani. Deseori vedem Land Rovere renascute, care au tot felul de schimbari mecanice, dar este ca o gura de aer proaspat sa vedem o constructie care se straduieste sa pastreze o mare parte din mecanismele originale ale Defender. Arkonik este fericit sa construiasca mai multe modele Drogo pentru cumparatorii interesati, iar compania are o puternica retea de vanzari in Statele Unite. Acest nivel de munca nu este ieftin, totusi – pretul fiind estimat la  190.000 $.

Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d1110Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d11011Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defend1rs-drogo-d110Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-d1fenders-drogo-d110Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d110-1Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d1102Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones 21Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d110rrDrogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d110Drogo: Land Rover-ul Defender inspirat din Game Of Thrones arkonik-defenders-drogo-d1101Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.