Defender urmeaza sa fie prezentat pana la finele acestui an. Noua generatie, care se va asambla la Nitra, este supusa in continuare testelor. Iar Land Rover ofera imagini menite sa tina treaz interesul publicului.

Nu cu multa vreme in urma am avut parte de setul realizat in Kenya, alaturi de organizatia non-profit Tusk Trust. Acum, iata, ne propune unul nou. De data aceasta a fost realizat in Emiratele Arabe Unite. Si surprinde o actiune realizata impreuna cu Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC).

Teste in desert si in munti

Expertii au pus la incercare prototipurile Defender atat in desert cat si in muntii Jebel Jais. Si, cu acest prilej, Land Rover a anuntat si prelungirea parteneriatului cu IRFC. Acesta va avea valabilitate inca trei ani. „Vom sustine actiunile de pregatire si interventie in zonele afectate de dezastre. Expertiza organizatiei este bine-cunoscuta. Se implineste un secol de la fondarea sa, iar in acest interval a avut o multime de actiuni de amploare. Multe dintre acestea au beneficiat si de sprijinul masinilor noastre”, au declarat oficialii Land Rover.

Parteneriatul dintre Land Rover si Crucea Rosie dateaza de 65 de ani. Primul pas a fost realizat in 1954, cu un Land Rover Series 1 care a fost utilizat pe post de dispensar mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.