Defender se prezinta publicului in aceasta toamna. Cunoastem deja acest lucru, iar numarul informatiilor s-au intetit. Acum am aflat si data lansarii. Este 10 septembrie.

„Land Rover Defender. Coming soon”, scrie pe pagina oficiala a constructorului. Pentru moment sunt numai imagini cu masina camuflata. Dintre cele realizate cu prilejul numeroaselor sedinte foto de anul acesta.

Pe pagina media insa avem un film. Pe care vi-l prezentam mai jos. Inainte de a-l urmari, iata si celelalte infrmatii pe care le-am aflat.

Expeditie Kazahstan-Germania

Inainte de a ajunge la Frankfurt, modelul este supus la o noua incercare. Este vorba despre o expeditie al carei punct de plecare este Kazahstan. Mai precis Charyn Canyon. O noua marturie a faptului ca de-a lungul timpului Land Rover i-a insotit pe „exploratorii” planetei in cele mai ascunse colturi ale planetei. Si, de multe ori, in cele mai dificil de atins puncte ale acesteia.

Expedition 001 isi doreste sa fie punctul culminant al programului de teste al noului Defender. Unul care a cuprins, spun oficialii marcii, 45.000 de sesiuni individuale. La temperaturi care au variat de la -40 la +50 de grade Celsius. In locatii diverse. De la Cercul Polar, in savana africana sau pe dunele din Orientul Mijlociu.

Despre actiunea alaturi de organizatia non-profit Tusk Trust, ori despre noul parteneriat cu Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) v-am relatat.

Acum nu ne mai ramane decat sa asistam la momentul lansarii. Unul care ar trebui sa ne ofere toate detaliile referitoare la acest model extrem de asteptat. Si confirmarea informatiilor pe care deja le-am oferit de-a lungul timpului. Inlcusiv referitor la momentele in care urmeaza sa apara succesiunea de declinari ale acestuia. Se spune ca Defender 110 este prima versiune care se va vinde. Defender 90 ar urma sa apara in martie 2020, in timp ce Defender 130 in mai bine de un an de-acum incolo. Daca este asa, vom afla pe 10 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.