Defender

Defender se pregateste pentru o noua generatie. Deja campania de promovare este activa, iar masina urmeaza sa apara pana la finele anului.

Inca de la finele anului trecut am avut si primele fotografii realizate in timpul testelor. Masina este camuflata, dar am avut cateva indicii privind modul in care va arata. Astfel, avem parte de elemente clasice, menite sa-i pastreze priza la publicul traditional. Sunt insa si linii rotunjite, cu care se doreste sa fie atins publicul tanar. Nu este de mirare. Britanicii au sperante mari in ceea ce priveste vanzarile. Modelul reusea vanzari anuale de 20.000 de unitati. Iar acum se doreste o crestere de cinci ori.

Defender in ofsaid! Uite cum arata interiorul! land-rover-defender-90-spy-shots-1024x576In ofsaid pe internet

Acum avem si alte detalii. Pe Twitter a fost publicata prima imagie neoficiala cu interiorul. Din care se poate observa ca noul Defender ne propune o atmosfera schimbata, moderna.

Instrumentarul de bord este complet digital. In plus, masina urmeaza sa fie dotata cu un sistem de infotainment modern. Numele modelului este inscriptionat in centrul volanului, iar selectorul cutiei de viteze are un design nou. Mai mult, acesta este diferit de cel pe care-l cunoastem de la restul gamei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.