Cel mai scump SUV din lume este Rolls-Royce Cullinan. Primul model de acest tip din istoria constructorului este disponibil si la noi la un pret de start de circa 315.000 euro. Se pare insa ca si in cazul lui pot veni plusuri. Cel putin asta ne arata Mansory.

Imbunatatirile au vizat atat aspectele estetice, cat si cele tehnice. Iar pretul creste pe masura. Rolls-Royce Cullinan Billionaire, asa cum este numit modelul special, se poate achizitiona pentru sume care incep de la 785.000 euro. Numele este dat in urma colaborarii cu brand-ul de lux Billionaire. Iar numarul de exemplare: 13.

Cel mai scump SUV din lume vrea mai mult Rolls-Royce-Cullinan-BillionaireCel mai scump SUV cu „herghelie” mai mare 

Daca vorbim despre partea vizuala, lucrurile noi incep din zona frontala. Grila si blocurile optice sunt aceleasi, insa avem prize mai mari, alt design pentru spoiler. Mansory propune si jante de 24 inch, patru iesiri pentru evacuare si spoiler spate mai vizibil.

Tehnic vorbind, puterea creste. Acum ajunge la 610 CP, cu aproape 40 mai mult decat versiunea standard care avea 571. Si cuplul beneficiaza de un spor. De la 850 la 950 Nm. Versiunea modificata sprinteaza pana la 100 km/h in sub 5 secunde si reuseste o viteza maxima de 280 km/h.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.