Mansory ne propune un rival pentru Brabus 800 Adventure XLP. Asadar un nou pick up derivat din Mercedes-AMG G63. Si o noua mostra de stil, tunerul colaborand din nou cu designerul de fashion Phillip Plein.

Parteneriat de durata

Mansory a colaborat deja cu Plein inca de anul trecut. Atunci cand a trabsformat Mercedes-AMG G63 intr-un SUV cu un plus de stil. Proiectul s-a numit Star Trooper si s-a bucurat de un succes deosebit in randul publicului.

Nu putem spune cat a contat ca intre cei care au promovat proiectul s-a numarat si Shmee, o vedeta in lumea YouTube. Cert este ca desi fiecare dintre cele 20 de exemplare produse costa 550.000 de euro, comenzile s-au tinut lant.

 

Mansory face un pick up rival pentru Adventure XLP! Mansory-Star-Trooper-1024x576Iar acest succes i-a determinat pe cei de la Mansory sa ramana in contact cu Phillip Plein. Si, iata, sa colaboreze la un nou proiect.

Tema pick up

Ei bine, de aceasta data au decis sa transforme Mercedes-AMG G63 intr-un pick up. Nimeni nu stie daca cei de la Mansory au fost primii cu ideea. Sau cei de la Brabus. Si daca ideea a rasuflat. Cert este ca proiectele au mers in paralel si amandoua au fost gata inainte de inceputul lunii. Si daca nu era criza Coronoavirus, care a dus la anularea Salonului Auto de la Geneva, urmau sa fie prezentate acolo.

In cazul celor de la Mansory, practic s-a plecat de la Star Trooper. De altfel, si numele modelului este The Star Trooper Pickup Edition. Ceea ce inseamna ca stilistic avem parte deja de pachetul cunoscut de anul trecut. De la cromatica gri-camuflaj, la jantele de 24 de inch, luminile LED rosii sau elementele din fibra de carbon.

Si la interior s-au pastrat solutiile de la modelul SUV. Diferenta este ca modelul are doar doua locuri, zona spate a cabinei fiind trasformata in bena.

Aceeasi putere precum modelul SUV

Evident, Mansory n-a cheltuit un cent in plus nici pentru dezvoltarea solutiilor pentru motor. A mers pe aceeasi solutie pe care a folosit-o si pentru SUV. Care propunea, intre altele, turbine mai mari, evacuare de inalta performanta si un ECU remapat. Puterea oferita de unitatea 4.0 V8 este, reamintim, de 850 CP, iar cuplul de 1.000 Nm.

In ceea ce priveste pretul s-a mers pe constanta. Tot 550.000 de euro. Probabil pentru ca este o valoare care a „functionat” in cazul modelului de anul trecut. Ramane de vazut acum cum vor sta vanzarile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.